Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ

Με ανεπίκαιρες μεθόδους και με υπόγειες διεργασίες προσπαθεί το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να αλώσει το ΤΑΠ-ΔΕΗ με την προκήρυξη θέσεων διοικητικής ευθύνης (Αριθμ. Πρωτ. Ρ 25/4/10-1-2011) στο ΙΚΑ/ΕΤΑΜ/ΤΑΠ-ΔΕΗ και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό των αποσπασμένων συναδέλφων στο ΤΑΠ-ΔΕΗ.
Τέτοιου είδους ενέργειες αφενός αποτελούν τροχοπέδη στην αποτελεσματική λειτουργία του Ασφαλιστικού μας (ΙΚΑ/ΕΤΑΜ/ΤΑΠ-ΔΕΗ & ΤΕΑΠΑΠ-ΔΕΗ/ΤΑΥΤΕΚΩ) και αφετέρου δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες για την αυτοτέλεια τους.
Οι εργασιακές αδικίες που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβερνητική πολιτική με την πιθανή εφαρμογή της προκήρυξης αυτής σε μάχιμο και έμπειρο προσωπικό απαξιώνοντας τα προσόντα και την αποδοτική δουλειά ετών είναι μία απαράδεκτη τακτική η οποία και δεν πρέπει να περάσει.
Καλούμε την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να ακολουθήσει τον αγώνα των δυναμικών παρεμβάσεων όπως έκανε και στο παρελθόν για το ΙΚΑ/ΕΤΑΜ/ΤΑΠ-ΔΕΗ και να μην επιτρέψει να πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις οι οποίες και θα υπονομεύσουν τη λειτουργία του και πιθανόν να δημιουργήσει τις ίδιες αδικίες κατά επέκτασιν και στο ΤΕΑΠΑΠ-ΔΕΗ/ΤΑΥΤΕΚΩ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...