Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Εμπορίας

Η Διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε. ανέθεσε την άσκηση των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή Εμπορίας στον κ. Λάζαρο Καραλάζο, ενισχύοντας την ανώτατη Διοικητική Ομάδα της Επιχείρησης.
Σχετικά με την επιλογή του νέου Γενικού Διευθυντή Εμπορίας, ο
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Αρθούρος Ζερβός δήλωσε τα ακόλουθα:
"Μέσα στο νέο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, η ΔΕΗ οφείλει να βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις της στον τομέα της εμπορικής πολιτικής της, να γίνει πιο πελατοκεντρική και να διαθέτει καλύτερες και περισσότερες υπηρεσίες και προϊόντα σε τιμές ανταγωνιστικές.
Ο νέος Γενικός Διευθυντής Εμπορίας αναλαμβάνει το δύσκολο έργο του εκσυγχρονισμού και της ανάπτυξης της εμπορικής πολιτικής της ΔΕΗ, αξιοποιώντας πλήρως το ανθρώπινο δυναμικό της και όλες τις σύγχρονες μεθόδους προώθησης των πωλήσεων, έτσι ώστε η Επιχείρηση να γίνει πιο φιλική προς όλους τους πελάτες της, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες".
Ο κ. Λάζαρος Καραλάζος ανέλαβε να ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Εμπορίας από χθες, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011.

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο κ. Λάζαρος Καραλάζος έχει εργασθεί στη ΔΕΗ Α.Ε. συνολικά 22 χρόνια, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε θέματα προμήθειας και διαχείρισης καυσίμων (φυσικό αέριο, μαζούτ, λιθάνθρακας, λιγνίτης), διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας και εκμετάλλευσης εταιρικού στόλου οχημάτων. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει διευθυντής της Διεύθυνσης Υλικού Καυσίμων Προμηθειών και Μεταφορών, από το 2007 έως σήμερα, και διευθυντής της Διεύθυνσης Υλικού Καυσίμων και Προμηθειών Παραγωγής από το 2001 έως το 2007. Εργάσθηκε από το 1995 ως ανώτερο στέλεχος και από το 1998 άσκησε διευθυντικά καθήκοντα στο Γραφείο Βοηθού Γενικού Διευθυντή Οικονομικού και στο Γενικό Διευθυντή Παραγωγής. Επίσης από το 1989 έως το 1995 είχε εργασθεί ως κοστολόγος στη Διεύθυνση Προμηθειών.
Πριν από την πρόσληψή του στη ΔΕΗ ΑΕ ο κ. Λάζαρος Καραλάζος είχε εργασθεί στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (ΕΒΟ) και στην εταιρεία ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΕ .
Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με σπουδές στο Technische Hochschule Darmstadt (Πολυτεχνείο Darmstadt) της Γερμανίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Οικονομολόγου Μηχανικού από το Technische Universit?t του Μονάχου Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...