Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ:Οι πραγματικοι τσιφλικάδες...

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …ΞΕΝΙΑ

Ο κύριος Σαμαράς ως γνήσιος εκφραστής των πραγματικών τσιφλικάδων πρότεινε να ιδιωτικοποιηθεί το φιλέτο της ΔΕΗ ορυχεία, παραγωγή και εμπορία -δηλαδή εκεί που είναι τα λεφτά- και τα δίκτυα που δεν υπάρχει κέρδος, να μείνουν στο κορόιδο τη ΔΕΗ.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εν αντιθέσει με τον κύριο Σαμαρά, με το ηθικό ανάστημα του συνδικάτου που δεν θυμήθηκε ξαφνικά σήμερα τον καταναλωτή, τον φτωχό και τον άνεργο (κάτι που με μια ματιά στην ιστοσελίδα μας αποδεικνύεται περίτρανα) γιατί οι δράσεις μας είναι εκατοντάδες αποκλειστικά για τους φτωχούς συνανθρώπους μας και τους ανέργους,ξεκαθαρίζει ότι όσες πιέσεις και αν ασκηθούν για να ξεπουληθεί η τελευταία επιχείρηση του Ελληνικού λαού πρέπει να περάσουν από πάνω μας.

Όσο για το ποιοι είναι τσιφλικάδες των ΔΕΚΟ, οι μόνοι που δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν είναι αυτοί που συμπεριφέρθηκαν στη χώρα σαν να είναι τσιφλίκι τους.

Ποιοι έβαλαν στο Δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες;

Ποιοι έφτιαξαν το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, των δομημένων ομολόγων, της SIEMENS, του Βατοπεδίου;

Δεν είναι ντροπή αυτοί που κυβερνούσαν τον τόπο τις δικές τους ευθύνες να τις φορτώνουν στους «τεμπέληδες», «κοπρίτες» δημόσιους υπαλλήλους και τους συνδικαλιστές;

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...