Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΛΑ.Ο.Σ : Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

Με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη συναντήθηκε σήμερα το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, στο πλαίσιο των συναντήσεων με πολιτικά κόμματα, κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:
«Η άκρατη ιδιωτικοποίηση θα φέρει αυξήσεις του τιμολογίου της ΔΕΗ δυο και τρεις φορές πάνω. Αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ο Έλληνας πολίτης μέσα σ΄ αυτήν την κρίση. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις επιλογές αυτής της κυβέρνησης. Προφανώς είναι επιλογές πανικού. Έχω καλέσει αύριο τον πρωθυπουργό να έρθει στη Βουλή να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Πιστεύω να μην βρεθεί κάποια δικαιολογία για να μην έρθει. Πρέπει να λυθεί μια εκκρεμότητα που απασχολεί όλα τα ελληνικά νοικοκυριά».
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλος τόνισε τα εξής :
«Η σωτηρία της ΔΕΗ, για να μπορεί να απολαμβάνει το αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας και ο πιο φτωχός καταναλωτής, είναι υπόθεση όλων μας. Ως ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ επισκεφθήκαμε τον κ. Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για να εκθέσουμε τις απόψεις μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τα όσα ακούσαμε να λέγονται από την μεριά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...