Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Συναντηση ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με την πρ. της Δημ.Συμμαχίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με την πρόεδρο του κόμματος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει η Ομοσπονδία με πολιτικά κόμματα, κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις προκειμένου να ενημερώσει για τις θέσεις της Ομοσπονδίας σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή της με το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε μια ειλικρινή και ζωντανή συζήτηση με τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει καταθέσει τις απόψεις της και για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, αλλά και για τη ΔΕΗ.

Συζητήσαμε και επιμέρους θέματα, όπως το ασφαλιστικό πρόβλημα των εργαζομένων στη ΔΕΗ, το οποίο χρίζει μίας πολύ εμπεριστατωμένης μελέτης, για να δούμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα ουσιαστικό θέμα το οποίο απασχολεί τους εργαζόμενους.

Είχα την ευκαιρία να πω στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ την άποψή μου, ότι έχουν και οι ίδιοι πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο θα διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, έτσι ώστε η οποιαδήποτε δράση τους να μην επιβαρύνει μια ήδη πολύ βεβαρημένη οικονομική κατάσταση».

Δηλώσεις Ντ.Μπακογιάννη μετα τη συναντηση με ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ from pressgenop on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...