Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Απογοητευμένη η ΔΑΚΕ-ΓΕΝΟΠ από τις θέσεις Σαμαρά για τη ΔΕΗ

"Αιφνιδιαστήκαμε αρνητικά από την τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ στο Ζάππειο και αναρωτιόμαστε κατά πόσο τα στελέχη που τον συμβουλεύουν είναι έγκυρα και μελετημένα στα θέματα ενεργειακού σχεδιασμού και παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας".
Αυτό αναφέρει η ΔΑΚΕ της ΓΕΝΟΠ σε ανακοίνωση, σχετικά με τις χθεσινές εξαγγελίες του κ. Α. Σαμαρά για τη ΔΕΗ. Δηλώνει παράλληλα ότι εμμένει στη θέση υπέρ της διατήρησης του 51% της κρατικής συμμετοχής στη ΔΕΗ "για εθνικούς και κοινωνικούς λόγους" και ότι τα δύο κόμματα εξουσίας "άλλα είχαν δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα εφαρμόσουν στο θέμα της ΔΕΗ και τελικά άλλα αποφάσισαν να πράξουν".

"Η ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα ταυτιζόμενη πλήρως με την ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, έχει εκφραστεί για την μορφή των επιχειρήσεων στρατηγικού τομέα και εξειδικευμένα για την ΔΕΗ και την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της", καταλήγει η ανακοίνωση.
"Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πορεύεται πάντα με ανεξαρτησία σκέψης και χωρίς κηδεμόνες και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει με όραμα και εντιμότητα την αγωνιστική της δράση και καλεί τους πολιτικούς ηγέτες της πατρίδας να μην ενδώσουν στις σειρήνες της ιδιωτικοποίησης και των στρατηγικών επενδυτών διότι αν συμβεί αυτό μόνο δεινά πρόκειται να αποφέρει στη Ελληνική κοινωνία και στον απλό εργαζόμενο στη ΔΕΗ", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...