Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μήνυμα Παπακωνσταντίνου στη ΓΕΝΟΠ για το 17% της ΔΕΗ

Μήνυμα στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ότι η πώληση του 17% της ΔΕΗ είναι ειλημμένη απόφαση της κυβέρνηση και θα προχωρήσει παρά τις αντιδράσεις των συνδικαλιστών έστειλε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Η πώληση του 17% της ΔΕΗ αποτελεί απόφαση της κυβέρνησης και έχει λάβει την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου», δήλωσε ο υπουργός σε συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση.

Σχολιάζοντας τη στάση της ΓΕΝΟΠ και τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει προαναγγείλει ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι η κυβέρνηση λειτουργεί με βάση το τι συμφέρει τη χώρα και την επιχείρηση και όχι με βάση την άποψη της ΓΕΝΟΠ, «την οποία ακούμε, τη σεβόμαστε, αλλά νομίζω πως είναι άλλο πράγμα αυτό και άλλο τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε εμείς με βάση το δημόσιο συμφέρον».

Σε ό,τι αφορά το χρόνο που θα γίνει η κίνηση για την πώληση του 17%, ο υπουργός τόνισε πως αυτό θα γίνει κάποια στιγμή εντός του 2012 και αφού πρώτα συνυπολογιστεί η κατάσταση που θα επικρατεί στην αγορά.

«Πονοκέφαλο» στο οικονομικό επιτελείο έχουν προκαλέσει εκτός από τις αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ και εκείνες που προέρχονται από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είτε από βουλευτές είτε από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

ΠΗΓΗ:www.energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...