Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ BODYGUARD

Τους έπιασε πρεμούρα να βελτιώσουν την ασφάλεια των διοικούντων της οδού Χαλκοκονδύλη και για αυτό αποφάσισαν άρον - άρον να διώξουν τους δικούς μας φύλακες και να προσλάβουν bodyguard (φουσκωτούς) και security γιατί κινδυνεύει η ηρεμία τους και η δυνατότητά τους να παίρνουν απρόσκοπτα αποφάσεις που είναι εναντίον των εργαζομένων και της Επιχείρησης, καταστρατηγώντας μονομερώς ΕΣΣΕ και κανονισμούς.
Αν είχαν την ίδια πρεμούρα για τη ζωή και την ασφάλεια των εργαζομένων θα έκαναν άμεσα προσλήψεις για να μην προκαλούνται θανατηφόρα ατυχήματα, εξαντλημένοι από την πολύωρη εργασία και την εντατικοποίηση προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον Έλληνα καταναλωτή.

Αν είχαν την ίδια αγωνία για το μέλλον της ΔΕΗ - όσο για την ηρεμία τους - θα είχαν επισπεύσει την αντικατάσταση των μονάδων και την κατασκευή νέων βάζοντας τη ΔΕΗ σε τροχιά ανάπτυξης.

Αν είχαν την ίδια ευαισθησία για τους καταναλωτές -όση για την ησυχία τους- θα βελτίωναν τις υπηρεσίες απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Αν είχαν την ίδια αγωνία για τη χώρα, την ενεργειακή επάρκεια και την ασφαλή τροφοδοσία θα είχαν καταλήξει επιτέλους σε ένα ενεργειακό σχεδιασμό και δεν θα τον τροποποιούσαν κάθε μήνα σαν βιτρίνα καταστήματος εποχιακών ειδών.

Κύριε Αθανασόπουλε και Κύριοι και Κυρίες της Διοίκησης:

Σταματήστε να απαξιώνετε τους εργαζόμενους προσλαμβάνοντας συμβούλους επί συμβούλων, παρακάμπτοντας αξιόλογα υπηρεσιακά στελέχη και την εμπειρία τους.
Σταματήστε την έπαρση και την αυταρχικότητα με την οποία ασκείτε τα καθήκοντά σας.
Διαμορφώστε μια νέα σχέση με τους εργαζόμενους και το Συνδικάτο τους ώστε να λαμβάνετε υπόψη τις απόψεις τους και να σέβεστε τις αγωνίες τους, για να αποδείξετε εμπράκτως την δημοκρατική συμπεριφορά σας και την εφαρμογή των καταστατικών και νομικών διατάξεων.

Κύριε Αθανασόπουλε και Κύριοι και Κυρίες της Διοίκησης:

Ηρεμία θα βρείτε μόνο όταν οι αποφάσεις σας θα είναι σύννομες με τα συμφέροντα της ΔΕΗ, των εργαζομένων, των καταναλωτών και της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...