Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΔΕΗ: Διευκρινίσεις για διαγωνισμό

Με ιδιαίτερη έκπληξη η ΔΕΗ πληροφορήθηκε ότι, η συνδικαλιστική οργάνωση «Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ» απέστειλε σε υποψηφίους της Προκήρυξης 1/2007 επιστολή με την οποία τους "πληροφορεί" ότι δήθεν πέτυχαν στο διαγωνισμό για πρόσληψη, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Επιχείρηση.
Προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, η Επιχείρηση διευκρινίζει τα ακόλουθα:

- Δεδομένου ότι τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού δεν έχουν μέχρι σήμερα οριστικοποιηθεί από το ΑΣΕΠ, δηλώνει προς οιανδήποτε κατεύθυνση ότι δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη έναντι των υποψηφίων εργαζομένων που έλαβαν τη σχετική ανακοίνωση.

- Ουδέποτε παρεσχέθη από τη ΔΕΗ στην ανωτέρω ή σε άλλη συνδικαλιστική οργάνωση ή σε εκπροσώπους τους οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με στοιχεία επιτυχόντων πλην εκείνων που έχουν δημοσιευτεί επίσημα από τη ΔΕΗ Α.Ε.

- Δηλώνει ότι, σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκει να εμπλακεί στις εσωτερικές διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων της, ευνοώντας κάποιες από αυτές τις οργανώσεις του, μέσω παραχώρησης πληροφοριών ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

- Θεωρεί ότι η σχετική επιστολή είναι πέραν πάσης δεοντολογίας, καθώς είναι ανεπίτρεπτο να επιχειρούνται πρωτοφανείς διαδικασίες δημοσιοποίησης αποτελεσμάτων, πριν αυτά οριστικοποιηθούν μέσω όλων των νομίμων διαδικασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...