Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΚΡΙΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΤΕΛΜΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ

Σήμερα παρακολουθούμε χωρίς ουσιαστική ενημέρωση, υποκαθιστώντας κάθε έννοια προοπτικής, φοβικά ,υποχρεωτικά, ανενεργά.
        Οι εξελίξεις τρέχουν, ο βομβαρδισμός της ανασφάλειας επεκτείνεται, ο πολίτης δυσκολεύεται - παραδίνεται στην καθημερινότητα ΒΑΛΤΩΝΕΙ.
 Το τέλος μιας εποχής που μας ισοπεδώνει το φινάλε μιας ανεύθυνης πολιτικής , η αρχή μιας νέας νοοτροπίας, το ξεκίνημα μιας πολιτικής με όραμα  αλλά και με στόχο είναι τα σημεία που ο Έλληνας λοξοκοιτά ή πιστεύει. Η εθνική συνείδηση πολλές φορές στο χρόνο εξανεμίζεται αλλά από τις στάχτες σφυρηλατήται, ανανεώνεται και δημιουργεί τα σημεία που χρειάζεται για επιβίωση ενός ολόκληρου λαού. 
       Όλοι, ακόμα και αυτοί που αντιστέκονται, ελπίζουν, η νέα κυβέρνηση να σκεφθεί το λαό, να δώσει λύσεις στο πρόβλημα που έχει αγκαλιάσει  τη πατρίδα, να δημιουργήσει διεξόδους, να οδηγήσει μια νέα πορεία ανάτασης και ανάπτυξης, να στηρίξει την ΕΛΠΙΔΑ.
      Το ερώτημα είναι αν μπορεί. Αν πραγματικά κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν. Δεν μπορεί όμως όλα να είναι κατευθυνόμενα, δεν νοείται να ισοπεδώνουμε την ελπίδα και να μηδενίζονται όλα. Χωρίς να δώσουν στίγμα, χωρίς να τις αφήσουμε να προσπαθήσουν να νικήσουν την απαξίωση, το μηδενισμό.
      Όσοι πια διαψεύδουν τον Ελληνισμό όσοι είναι ανεπαρκείς ή εντολοδόχοι πρέπει να γνωρίζουν ότι τελείωσαν τα περιθώρια ανοχής. Ο Έλληνας  καταδίκαζε πάντα και καταδικάζει εύκολα όπως εύκολα συγχωρεί και δίνει ευκαιρίες ψάχνοντας διεξόδους.
                                                               ΕΥΓΕΝΙΟΣ  (ΣΑΚΗΣ)  ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...