Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ανοικτη επιστολή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στον υπουργό Π.Ε.Κ.Α.

Κύριε Υπουργέ,

Σας είναι γνωστές οι θέσεις της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σχετικά με την πολιτική σας, για την εκποίηση – ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ ή την πρόσφατη -και πέρα από κάθε αμφιβολία επιζήμια απόφαση- για τη δημιουργία «μικρών ΔΕΗ».
Η νέα αυτή πολιτική, που έχει στόχο την ευκολότερη πώληση – εκποίηση δημόσιου πλούτου και την ικανοποίηση «επιθυμιών» και «απαιτήσεων», θα έχει ολέθριες συνέπειες στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας, τη βιομηχανική παραγωγή αλλά και τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.

Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας σας υπενθυμίζουμε ότι, η ΔΕΗ με την τεράστια προσφορά της σε εθνικό, κοινωνικό, οικονομικό και εργασιακό επίπεδο είναι ιδιοκτησία του Ελληνικού λαού και όχι των κυβερνήσεων.


Επιπροσθέτως δε πρέπει να σας πούμε ότι προκαλεί προβληματισμό και δημιουργεί  τεράστια ερωτηματικά η βιασύνη και η πολιτική σας συμπεριφορά να μην περιμένετε καν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, για τις προσφυγές που είχε καταθέσει η Διοίκηση της ΔΕΗ και που σύμφωνα με έγκυρη πληροφόρηση θα εκδοθούν στις 15 Δεκέμβριου 2011.

Θα πρέπει πάντως να γνωρίζετε ότι, η όποια υπόσχεση και δέσμευση  σας απέναντι στους ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ τοκογλύφους θα συναντήσει την πιο σκληρή αντίδραση – αντίσταση των χιλιάδων εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.


Πριν είναι αργά για τα συμφέροντα της ΔΕΗ και του Ελληνικού λαού αναθεωρήστε τις καταστρεπτικές αποφάσεις που έχετε πάρει.


Εγκαταλείψτε εδώ και τώρα την πολιτική που καταστρέφει τη ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...