Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Επεισόδια στη ΔΕΗ Καλλιθέας - Για "τραμπουκισμούς" μιλά ο Ζερβός

Επεισόδια με τραυματισμούς και προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου 20 μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» συγκεντρώθηκαν έξω από την είσοδο των γραφείων διαμαρτυρόμενα για την έκτακτη εισφορά μέσω των λογαριασμών της επιχείρησης.
Κατά τη συγκέντρωση υπήρξαν διαπληκτισμοί και μικροεπεισόδια με υπαλλήλους της ΔΕΗ και πολίτες που ήθελαν να μπουν στο κτίριο με αποτέλεσμα τρία άτομα να τραυματιστούν ελαφρά εκ των οποίων δύο υπάλληλοι και ένας πολίτης.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Αρθούρος Ζερβός, σχετικά με τα εν λόγω γεγονότα, δήλωσε:
«Σήμερα στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλλιθέα, έλαβε χώρα άγρια επίθεση κατά απλών υπαλλήλων της εταιρείας που εκτελούσαν το καθήκον τους σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και της Διοίκησης, με αποτέλεσμα οι εν λόγω υπάλληλοι να διακομιστούν στο νοσοκομείο.
Παρόμοιου είδους άνανδρες επιθέσεις τραμπούκων δεν μπορεί να περάσουν χωρίς απάντηση σε μια δημοκρατική χώρα. Κανείς δε μπορεί να εμποδίσει εργαζομένους να κάνουν τη δουλειά τους και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί οποιασδήποτε μορφής βία ατιμωρητί.
Είναι προφανές ότι η Διοίκηση, πέραν της αμέριστης συμπαράστασής της στα αθώα θύματα, θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων και παράλληλα θα λάβει κάθε άλλο πρόσφορο μέτρο για την υπεράσπιση και προστασία των εργαζομένων της, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε επίδοξους μιμητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...