Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Επειδή διάφοροι χρυσοπληρωμένοι κονδυλοφόροι και τα αφεντικά τους κάνουν διάφορους σχεδιασμούς για το πώς θα λεηλατήσουν την τελευταία Δημόσια Επιχείρηση της χώρας, και το πώς θα την διαλύσουν εντελώς για μια φορά ακόμα με πολύ λίγα και απλά λόγια αλλά με απόλυτη σοβαρότητα, σταθερότητα και αποφασιστικότητα τους λέμε τα εξής και τους καλούμε να τα καταλάβουν καλά και κυρίως καλούμε να τα κατανοήσει η Κυβέρνηση, (η παρούσα και οι όποιες επόμενες) ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ: 
Α)Να ξεπεράσει η Κυβέρνηση όλα τα ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ νομικά εμπόδια που ΥΠΑΡΧΟΥΝ με βάσητην ενσωματωμένη περιουσία των ασφαλισμένων της ΔΕΗ στην περιουσία της Επιχείρησης.
 
Β)Να φέρει στρατιές των ΜΑΤ για να απελευθερώσει τους σταθμούς που θα είναι υπό κατάληψη .

Γ)Να συλλάβει και να βάλει φυλακή όλα τα στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των συλλόγων μελών της.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ
 

Υ.Γ.Για όσους ονειρεύονται ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συμφωνήσει να δοθεί η μονάδα Πτολεμαΐδας Vσε ιδιώτες να το ξεχάσουν. Εμείς εκπτώσεις από τις θέσεις μας δεν κάνουμε. Σεβόμαστε τις αποφάσεις των συνεδρίων μας και λειτουργούμε συλλογικά.

Εδώ σχεδιάζουν να αρπάξουν 4 λιγνιτικές μονάδες θα τους δώσουμε και την Πτολεμαΐδα V;
Η θέση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σταθερά και αταλάντευτα είναι «η μονάδα Πτολεμαΐδας Vθα γίνει από τη ΔΕΗ και θα ανήκει 100% στη ΔΕΗ». Αν δοθεί και αυτή η μονάδα είτε ολόκληρη είτε μέρος της στους ιδιώτες (και αν υποθέσουμε ότι τελικά καταφέρνουν οι ιδιώτες παρά τον αγώνα μας να μας αποσπάσουν 4 λιγνιτικές μονάδες όπως σχεδιάζουν και τα όποια υδροηλεκτρικά)αυτοί που συμφωνούν στην εκχώρηση της μονάδας Πτολεμαΐδα V στους ιδιώτες έχουν σκεφτεί ποιο θα είναι το ενεργειακό πορτοφόλι της ΔΕΗ στην περιοχή αλλά και γενικότερα;
Υ.Γ.2Καλά θα κάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος να μην βιάζεται να συμφωνήσει σε σενάρια που λίαν επιεικώς είναι απαράδεκτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...