Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Μείωση τιμολογίων της ΔΕΗ για ορισμένες κατηγορίες ζητεί ο Αλ. Αλαβάνος

ΠΗΓΗ: http://www.naftemporiki.gr/

Tη μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ για τις κατηγορίες που πλήττονται περισσότερο από την κρίση ζήτησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, μετά τη συνάντησή του με το διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης Τάκη Αθανασόπουλο.
Για τις υπόλοιπες κατηγορίες ανέφερε πως δεν πρέπει να αυξηθούν.
Ο κ. Αλαβάνος εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για την έλλειψη, όπως ανέφερε, ενός συνολικού και μακροπρόθεσμου ενεργειακού σχεδιασμού σε κυβερνητικό επίδεπο, μέσα στον οποίο θα μπορούσε να ενταχθεί με αρθρωμένο τρόπο η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.
Προσθέτοντας πως η ΔΕΗ είναι στο χείλος του γκρεμού, σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί και για το γεγονός ότι ορισμένοι συζητάνε την απώλεια του δημόσιου χαρακτήρα της.
Καταλήγοντας επισήμανε τη σημασία που έχουν, στα πλαίσια του δυνατού, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η απομάκρυνση από ρυπογόνες πηγές.
Από την πλευρά του, ο κ. Αθανασόπουλος δήλωσε πως εξήγησε στον κ. Αλαβάνο το επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ και κλήθηκε να απαντήσει σε πάρα πολλές ερωτήσεις που του έκανε για θέματα που αφορούν την επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...