Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ

Το καρτέλ των εργολάβων που ταυτόχρονα είναι και ανταγωνιστές της ΔΕΗ, πατώντας στην αβελτηρία της Διοίκησης, με τις ευλογίες Κυβερνητικών παραγόντων απροκάλυπτα ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ σε βάρος της μεγαλύτερης Επιχείρησης του Ελληνικού λαού και των Ελλήνων καταναλωτών.
Μετά την ανατροπή του Επιχειρησιακού Σχεδίου της ΔΕΗ από τον νέο Υπουργό Ανάπτυξης με την απαγόρευση εισαγωγής λιθάνθρακα για περιορισμένη χρήση αποκλειστικά στο Νότο,
τις πιέσεις της Ε.Ε. στην Ελληνική Κυβέρνηση για απαγόρευση κάθε μελλοντικής παραχώρησης λιγνιτικών κοιτασμάτων στη ΔΕΗ,
την αδειοδότηση της ΓΕΚ - ΤΕΡΝΑ για κατασκευή λιγνιτικής μονάδας στη Φλώρινα με εισαγόμενο λιγνίτη παραμονές των Χριστουγέννων, (αλήθεια ο εισαγόμενος λιγνίτης δεν σας ενοχλεί Κύριε Υπουργέ ;).
την σκόπιμη καθυστέρηση αντιμετώπισης του διαγωνισμού της Βεύης,
Σήμερα με την ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΧΗ συμμετοχής στον Διαγωνισμό της ΔΕΗ για την Μονάδα Μελίτη ΙΙ, ολοκληρώνεται το εγκληματικό σενάριο που βάζει την ΔΕΗ σε πορεία της Ολυμπιακής.
Η προσπάθεια εξεύρεσης αποδιοπομπαίων τράγων στην αποτυχία του Διευθύνοντος Συμβούλου να επιτύχει τον κρίσιμο διαγωνισμό κλειδί για την πορεία του Επιχειρησιακού Σχεδίου αντικατάστασης των παλαιών μονάδων της ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...