Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι :

Είναι λυπηρό σε μια τόσο δύσκολη εποχή να βγαίνει η Πανελλήνια Κίνηση Εργαζομένων Θεσ/νίκης να δημαγωγεί .
Οι κύριοι συνάδελφοι αγωνιστές απαξιώνουν τους αγώνες όλων των εργαζομένων κατά της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και προβλέπουν την διάλυση του Ταμείου μας ως σύγχρονες ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ!
Με υψωμένες γροθιές κατά των συναδέλφων τους και με συνθήματα προηγούμενων δεκαετιών που στολίζονται με λέξεις,
"ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ", "ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ", "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ", "ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ", "ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ", προσπαθούν να διεκδικήσουν την αποκλειστικότητα στους αγώνες και να δηλώσουν ότι είναι η εγγύηση για την προστασία του Ασφαλιστικού μας, αλλά ο απώτερος σκοπός τους είναι να ξεγελάσουν και να αποπροσανατολίσουν!
Αγαπητή Πανελλήνια Κίνηση Εργαζομένων Θεσσαλονίκης!
ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ!!!
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ!


Διερωτώμεθα πως είναι δυνατόν να παρασυρθούν εργαζόμενοι από τα μεγαλόσχημα λόγια επίδοξων αριβιστών που επικαλώντας ένα σκοτεινό και ατιμώρητο παρελθόν προβάλλουν ένα αβέβαιο χωρίς εγγυήσεις μέλλον!

Συνάδελφοι, η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση, Εργαζομένων Θεσσαλονίκης χωρίς να φορά κουκούλες παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αρνείται τον διάλογο.

Καλούμε σε διάλογο όλους αυτούς που βγαίνουν επιθετικά και προσβάλλουν τους χρόνια μαζί τους συναδέλφους, βαπτίζοντάς τους:
"ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ¨, "ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ", ¨ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ¨, ¨ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Δυστυχώς για εσάς το ασφαλιστικό δεν το κουβαλήσατε από τα σπίτια σας και δεν έχετε την αποκλειστικότητα.

Δεν θα σας το χαρίσουμε ούτε αυτό, ούτε τους αγώνες μας για να κάνετε την μικροκομματική σας πολιτική.

Η ΔΑΚΕ στάθηκε μπροστά και απέναντι στην κυβέρνηση όταν απειλήθηκε το Ταμείο μας.

Δεν αλληθώρισε, δεν υπέκυψε, δεν σύρθηκε πίσω από βουλευτές και υπουργούς, δεν έγινε ποτέ ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ για κανέναν.
Ορθώσαμε το ανάστημά μας και παλέψαμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά με όλους τους συναδέλφους όλων των παρατάξεων!

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,
ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!!!

Οι λεγόμενοι υπερασπιστές του δικαίου και του υπεράνω υποψίας, διαψεύδονται από το παρελθόν τους.

΄Εχουμε στοιχεία για το ποιοι είναι αυτοί που άνοιξαν τις κερκόπορτες σε (κλινικές-φαρμακοβιομηχανίες) κ.λ.π., θέλετε να σας τα πούμε;
Έχουμε στοιχεία ποιοι ήταν οι αυλικοί διευθυντών, προϊσταμένων, και ποιους υπαλλήλους έκρυβαν και ευεργετούσαν με ρεπό, υπερωρίες, μεθυσμένοι από την πρόσκαιρη μικροκοσμική τους εξουσία.

Θέλετε να σας τους πούμε;
Γνωρίζουμε πολύ καλά τους κομματικούς εγκάθετους συνδικαλιστές που εκβίαζαν και απειλούσαν τους συναδέλφους χρησιμοποιώντας τους φίλους τους υπουργούς και βουλευτές! Θέλετε να σας τους δείξουμε;
Ξέρουμε για τους περίφημους απεργούς των 18 ημερών που στήνονταν μπροστά στις κάμερες το πρωί και έμπαιναν κρυφά τα βράδια από την πίσω πόρτα!

Θέλετε να μιλήσουμε με ονόματα;
Βλέπετε συνάδελφοι και μεις έχουμε μνήμη και για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος έχουμε και αποδείξεις.
Η ΔΑΚΕ είναι η μεγάλη παράταξη που κλείνει στους κόλπους της ανθρώπους που εγγυώνται με την δημοκρατικότητά τους το μέλλον.

Ανθρώπους που δεν δημαγωγούν, δεν λαϊκίζουν αλλά κρατούν υπεύθυνη στάση στις όποιες εξελίξεις.

Δεν υπονομεύσαμε ποτέ συναδέλφους όποιας κατηγορίας όταν τους δόθηκαν θέσεις ευθύνης γιατί είμαστε υπέρμαχοι των ίσων αξιών και ευκαιριών στην εργασία και στην κοινωνία.
Η ΔΑΚΕ δεν αγκαλιάζει συμπεριφορές απαξίωσης και ξέρει ότι πάνω απ' όλα έχει χρέος για την εξασφάλιση και την διασφάλιση των εργαζομένων.

Η ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης μαζί με όλους τους εργαζόμενους έχουν βάλει ψηλά τον πήχη της εξυπηρέτησης όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων χωρίς να βάλει διαχωριστικές γραμμές!
Συνάδελφοι το να κατηγορούμε και να πετάμε φλόγες σαν εξαγριωμένοι δράκοι μιας προϊστορικής εποχής δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Ο αποπροσανατολισμός δεν είναι μέσον διεκδίκησης.
Οι συνάδελφοί μας απαιτούν από τα σωματεία και από τους εκπροσώπους αυτών ν' αντιμετωπίζουν τα προβλήματα συλλογικά και να δίνουν αποτελεσματικές λύσεις.
Να σταματήσουν λοιπόν οι κύριοι υπερασπιστές του δικαίου να συκοφαντούν γιατί ούτε το παρελθόν ούτε το παρών τους επιτρέπει να ηθικολογούν και να καταγγέλλουν!!!
Η ΔΑΚΕ Θεσ/κης έχει υπεύθυνες και ξεκάθαρες θέσεις και δεν θα συμπράξει με μικροσυνδικαλιστικές μεθοδεύσεις.
Η ΔΑΚΕ Θεσ/κης είναι εδώ έτοιμη να παλέψει και να διεκδικήσει για το σήμερα και το αύριο του Ασφαλιστικού μας, άλλωστε ο αγώνας δεν έχει τελειώσει θα έχουμε και συνέχεια μέχρι να εξασφαλίσουμε στο ακέραιο την προστασία κάθε ειδικής ρύθμισης ή καινούργιας διάταξης του ν. 3655/2008 αρθ 132 παρ. 1 και να μην γίνει καμία περικοπή στους ασφαλισμένους από 31-12-92 σύμφωνα με τον ν.3029/2002.
Η ΔΑΚΕ Θεσ/κης είναι εδώ, στα γραφεία, στις απεργίες, στους εργαζόμενους, στα εργοστάσια χωρίς να φορά κουκούλες , χωρίς να λοιδωρεί, χωρίς να έχει τύψεις και εφιάλτες.
ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
Δ Α Κ Ε Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...