Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:«ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ» ΜΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ …

ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ (ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ)
• ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ (ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ)
• ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΔΙ (ΑΔΙ) ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ (ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ)

ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ MANAGEMENT ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ.

• ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΦΕΡΕΤΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ

ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ME ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ

ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Έκπληκτοι για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η υποκρισία, η παραπληροφόρηση και η αυτογελοιοποίηση κάποιων υπηρετών του συστήματος, παρακολουθούμε τον πόλεμο λάσπης και υπονόμευσης της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που δεν λύγισε και δεν υποτάχθηκε στα συμφέροντα, το μνημόνιο και την ΤΡΟΙΚΑ.
Πριν από επτά ημέρες στις 3 Απρίλη η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα (σ΄όσους επί χρόνια προσπάθησαν να μας βάλουν στο τσεπάκι τους …. πάντα με το αζημίωτο βέβαια….. και να μας γράψουν στο PAY ROLL τους), ότι με κανένα τρόπο δεν θα μπορέσουν να μας κλείσουν το στόμα εξέδωσε ανακοίνωση τύπου με τίτλο :
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ 3/4/2011
ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ;
ΕΔΩ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ ;
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ :
ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ
Την επομένη αυτής της ανακοίνωσης μια σειρά κονδυλοφόροι που υπηρετούν αφεντικά και που φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων τους που ασκούν το επάγγελμα με σεβασμό στην αλήθεια και τον πολίτη έκαναν λόγο για κινήσεις αντιπερισπασμού, για το ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ξέρει το περιεχόμενο του πορίσματος ΡΑΚΙΝΤΖΗ και προκαταβολικά τρέχει να του επιτεθεί ώστε να τον πιέσει!
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σε κανένα απολύτως σημείο δεν πίεσε τον κ ΡΑΚΙΤΖΗ και για όποιον έχει αμφιβολίες μπορεί να την ξαναδιαβάσει (είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΓΕΝΟΠ www.genop.gr).

Εκείνους που πίεσε είναι τα πραγματικά αφεντικά της χώρας.
Είναι οι νταβατζήδες της Επιχείρησης του Ελληνικού λαού που χρόνια τώρα στις βρομοδουλειές τους έχουν απέναντι τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Τους πίεσε γιατί για ακόμα μια φορά σε συνέχεια όλων όσων τους έχουμε,

σταματήσει,

ξεσκεπάσει,

καταγγείλει και αποτρέψει,

εξακολουθούμε να τους είμαστε εμπόδιο γιατί μπορούμε να τους φωνάζουμε

«εκατό ΡΑΚΙΝΤΖΗΔΕΣ να βάλετε το στόμα δεν θα μας το κλείσετε»

«Λιγνίτες στη τιμή κόστους δεν θα πάρετε»

«Την ΔΕΗ δεν θα τη βάλετε στο χέρι»

Για να επανέλθουμε όμως στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ που τόσο ενόχλησε τους «ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ» που θέλουν να θησαυρίζουν σε βάρος της ΔΕΗ αλλά και τα φερέφωνα τους πληρωμένους κονδυλοφόρους πρέπει να τους πούμε για να μην «απορούν» ότι η ανακοίνωση αυτή βγήκε ως απάντηση στα διάφορα «μηνύματα καρότου και μαστιγίου» που ήρθαν προς τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ το τελευταίο διάστημα.

Ένα από αυτά τα (δεκάδες) μηνύματα πότε «καλοπιάσματος» πότε «απειλής» για να περάσουμε από τον πάγκο ή για να συνετιστούμε είναι και το δημοσίευμα της Euro 2 day στις 28 Μάρτη το οποίο
αποδεικνύει ποιος γνωρίζει και ποιος όχι το πόρισμα του κ. Ρακιντζή (εμείς πάντως δεν το γνωρίζουμε)
αποδεικνύει ποιος «μαθαίνει» και ποιος όχι (εμείς πάντως δεν μαθαίνουμε)

αποδεικνύει ποιος «ακούει» και ποιος όχι (εμείς πάντως δεν ακούμε).

ΑΠ’ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ EURO 2 DAY ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ «ΓΡΑΜΜΗ….»
Επιπροσθέτως ο συντάκτης του δημοσιεύματος που φαίνεται για να μπορεί να μαθαίνει είναι συνομιλητής του κ. Ρακιντζή πήγε ένα βήμα παραπέρα και τυφλωμένος από μίσος για τη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ του υποδεικνύει μη τυχόν και βγάλει το πόρισμα μετά το ΠΑΣΧΑ και μας αφήσει να κάνουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε αυτούσιο το δημοσίευμα της Euro 2 day στις 28 Μάρτη που μαζί και με άλλα «μηνύματα» ήταν η αιτία 4 μέρες μετά να βγάλουμε την ανακοίνωσή μας στις 3/4/2011 .

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ EYRO2DAY 28/3/2011

Γολγοθάς Ρακιντζή για ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Γολγοθά πριν από την Ανάσταση ετοιμάζει, όπως ακούμε, στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, κ. Λέανδρος Ρακιντζής.

Ο Γενικός Επιθεωρητής διενεργεί έρευνα στη ΓΕΝΟΠ με αφορμή τα στοιχεία για τις επιχορηγήσεις που έλαβε από τη ΔΕΗ, κατά τη δωδεκαετία 1999 - 2010, και τα οποία έφερε στο φως το Euro2day.
Το πόρισμα ελέγχου μαθαίνουμε ότι συντάσσεται και θα παραδοθεί πριν από το Πάσχα.

Και όπως ακούμε... σταυρώνει τους «εργατοπατέρες» για τη διαχείριση του «πακτωλού» χρημάτων, καθώς εντοπίστηκαν περιπτώσεις που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Ελπίζουμε ότι το πόρισμα δεν θα κρατηθεί στα… συρτάρια για κάνα δίμηνο, προκειμένου να κάνουν ανέφελη Ανάσταση οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ.

Καμαρώστε τους !!
Ούτε να κρυφτούν δεν ξέρουν……..
Κύριοι μη κουράζεστε, ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΟΔΙΟ.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...