Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ: "Κάποτε ο Παπακωνσταντίνου ήταν μαζί μας. Τώρα κάνει οτι δεν μας ξέρει"

Σκληρή επίθεση αλλά και ντοκουμέντα από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες που απεικονίζουν τον υπουργό Οικονομικών σε παλιότερες εποχές να είναι δίπλα σε συνδικαλιστές. Δειτε τις φωτο.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος ''στις καταλήψεις μας και στις μπούκες μας ήταν μαζί μας ο Παπακωνσταντίνου και ο Σαχινίδης και μας εμψύχωναν για να μη ξεπουληθεί η ΔΕΗ απο τον Αθανασόπουλο στην ΑΡΔΕΕ. Όταν όμως το κόμμα μας γίνεται κυβέρνηση τότε εμείς γι΄αυτούς γινόμαστε άγνωστοι".

Και έδωσε στην δημοσιότητα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:
Για τον Λέανδρο Ρακιντζή ο κύριος Φωτόπουλος ανέφερε "αμφισβητούμε τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα για τις διακοπές των συνδικαλιστών".

Μετά τις αποκαλύψεις για διακοπές σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία, πανάκριβα δώρα, εκθέσεις φαντάσματα που πληρώθηκαν και ποτέ δεν υλοποιήθηκαν, τώρα οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έρχονται και τραβούν την κατάσταση στα άκρα ζητώντας το ιλιγγιώδες ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ από την κυβέρνηση.
Όπως αναφέρουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αυτό το ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ αποτελούν περιουσία των εργαζομένων, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν ενσωματώσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
Η ΓΕΝΟΠ απειλεί πως εάν δεν ικανοποιηθεί η απαίτησή τους τότε θα προσφύγουν με ομαδικές αγωγές στη δικαιοσύνη κατά του ελληνικού δημοσίου, προκειμένου να διεκδικήσει όπως αναφέρουν τα χρήματά τους.
Όπως δήλωσε στο Newsit ο αναπληρωτής Γραμματέας της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Γιώργος Γκαραβέλας"ο νόμος 2773 του 1999, το άρθρο 34 κάνει λόγο ρητά και κατηγορηματικά ότι το κράτος αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλλει τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις και παροχές. Επειδή το κράτος δεν ειναι συνεπές στις υποχρεώσεις ο κόσμος αδυνατεί να πάρει σύνταξη και εφάπαξ. Είναι χρήματα δικά μας. Εμείς θα τα διεκδικήσουμε νομικά και στα Ελληνικά και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Όσον αφορά στις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ".

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...