Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ - ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Ανανεωμένο, αλληλέγγυο και δυνατό προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ στην αναδιάρθρωση της Ε.Ε, μετά τη συνταξιοδότηση του συναδέλφου Γ.Σκουραδάκη και την αντικατάστασή του από τον Κ.Βρέντζο.

Σε μία πρωτόγνωρη, ανοικτή και άκρως δημοκρατική για τα συνδικαλιστικά δρώμενα συνεδρίαση, τα στελέχη του Συλλόγου μας απέδειξαν ότι οι ανησυχίες τους δεν εξαντλούνται σε καρέκλες και αξιώματα αλλά στην ανάδειξη των προβλημάτων των εργαζομένων και στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.
Ο ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ και ειδικά τα παλαιότερα μέλη του δίδαξαν για άλλη μια φορά ήθος, αξιοπρέπεια και ειλικρινή αναγνώριση σε όσους αγωνίστηκαν για τα συμφέροντα των εργαζομένων χωρίς να βάζει κανένα στέλεχος (υψηλόβαθμα και μη) το προσωπικό του όφελος πάνω από το όφελος του Συλλόγου και φυσικά των εργαζομένων.

Ο ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ, δυστυχώς για τους αντιπάλους μας, δεν βασίζεται σε πρόσωπα που έχουν δεδομένη δράση και πορεία, αλλά σε ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας που παλεύουν καθημερινά με ιδέες και απόψεις να ξεπεράσουν την έννοια του εφικτού και του ρεαλιστικού.
Είμαστε όλοι εδώ ενωμένοι, ακόμα πιο δυνατοί και συνεχίζουμε να δίνουμε σκληρές απαντήσεις απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα συμφέροντα των συναδέλφων.

Σύσσωμο λοιπόν το Δ.Σ του ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ, μαζί με τα εκατοντάδες μέλη του, θα συνεχίσει να δίνει βροντερό παρόν στους αγώνες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και των εργαζομένων, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς υπόγειες συμφωνίες και χωρίς τις αντιλήψεις του παρελθόντος που έχουν ζημιώσει το Σ/Κ στη ΔΕΗ.

TO NEO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ:

ΒΙΔΑΛΗ ΡΟΖΑ-ΦΡΑΓΚΙΣΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΙΖΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ

ΖΑΜΠΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΡΑΜ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ

ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΓΡΑΜ. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ

ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΓΑΡΟΥΦΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΛΟΣ

ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΘΩΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΕΛΟΣ

ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ(ΣΑΚΗΣ) ΜΕΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΜΑΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΝΙΚΟΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΠΑΡΔΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΜΗΤΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...