Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΔΕΗ: Στα 19 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Piraeus Sec

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της ΔΕΗ στα 19 ευρώ, από τα 18 ευρώ πριν, προχώρησε η Piraeus Securities, σε έκθεσή της με ημερομηνία 25 Μαΐου και τίτλο «Εξαιρετικό τρίμηνο», όπου διατηρεί τη σύσταση «outperform».
Αναφερόμενη στα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Επιχείρηση για το α΄ τρίμηνο του έτους σημειώνει ότι κινήθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεών της σε όλους τοςυ τομείς δραστηριότητας καθώς η ΔΕΗ επωφελήθηκε από το ευνοϊκό περιβάλλον στις αγορές.
Όπως αναφέρει πλέον η διοίκηση της ΔΕΗ προβλέπει ότι το περιθώριο EBITDA θα διαμορφωθεί στο 26% στο έτος, ανάλογα των εκτιμήσεών της (προβλέπει 26,5%).
Επιπλέον, συμπληρώνει ότι η διοίκηση εκτιμά πως ο όγκος θα υποχωρήσει κατά περίπου 3% σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση για αύξηση 1,5%, επίσης σε επίπεδα ανάλογα των προβλέψεων της χρηματιστηριακής (αναμένει πτώση 3,5%).
Η Piraeus Securities σημειώνει πως αναπροσάρμοσε τις εκτιμήσεις της ούτως ώστε να συμπεριλάβει το βελτιωμένο "μίγμα", ενώ μείωσε και τις εκτιμήσεις της για τα χρηματοοικονομικά έξοδα, αυξάνοντας τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή κατά περίπου 5% για τα ερχόμενα δυο χρόνια.

ΠΗΓΗ:http://www.capital.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...