Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Στη πιο κρίσιμη φάση μπαίνει η πορεία της ΔΕΗ για τους επόμενους μήνες.
Η αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης ίσως σηματοδοτήσει σημαντικές αλλαγές στην ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης.

Είναι η ώρα πλέον το συνδικαλιστικό κίνημα να εκσυγχρονισθεί, να συγκροτήσει παρεμβατικό λόγο και να καταθέσει τις προτάσεις εκείνες που θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα για το μέλλον της Επιχείρησης.


Οι εποχές του ζιβάγκο και της τραγιάσκας έχει περάσει ανεπιστρεπτί και οι μικροκομματικές λογικές αποδοκιμάζονται από το σύνολο των εργαζομένων.

Μόνο ο ουσιαστικός εποικοδομητικός και πολιτικοσυνδικαλιστικός λόγος με σοβαρές και λειτουργικές προτάσεις μπορεί να βγάλει απο το τέλμα την ΔΕΗ.


Οι "χρυσοκάνθαροι" σύμβουλοι μόνο δεινά έχουν φέρει ως τώρα με αποτέλεσμα δικαιολογημένα οι εργαζόμενοι να ανησυχούν για το μέλλον τους και οι Έλληνες καταναλωτές να διαμαρτύρονται για τα ακριβά τιμολόγια

Το βάρος πλέον πέφτει στο συνδικαλιστικό κίνημα που με τις "ασθένειες" που κουβαλάει οφείλει να πρωταγωνιστήσει ώστε να μπει ένα φρένο στη διάλυση που είναι προ το πυλών.

Πρέπει το Σ/Κ να δώσει τις λειτουργικές προτάσεις,θέσεις και απόψεις αλλά και την μεγάλη μάχη αν χρειασθεί προς όφελος των εργαζομένων και φυσικά προς όφελος των Ελλήνων καταναλωτών με γνώμονα την υγιή ανάπτυξη της ΔΕΗ και την αποκατάσταση του κοινωνικού ρόλου της Επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...