Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Αλλαγές σε περίπου ένα μήνα προέδρων ΔΕΚΟ, αρχών και εποπτευόμενων φορέων του υπουργείου Ανάπτυξης αναμένεται να κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης.
Το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Π. Αθανασόπουλο, η τύχη του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κριθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στο πλαίσιο της λειτουργίας της διυπουργικής επιτροπής για την οικονομία.

Αν και καθ’ύλην αρμόδιος για την επιλογή του προέδρου της ΔΕΗ είναι ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου, εντούτοις ο κ. Αθανασόπουλος συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον κ. Χατζηδάκη προκειμένου ο δεύτερος να ενημερωθεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Ανάπτυξης προτίθεται προς το παρόν να εισηγηθεί την παραμονή του κ. Αθανασόπουλου στη ΔΕΗ.
Πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης του κ. Αθανασόπουλου με δεδομένη την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζει η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, από την άλλη πλευρά όμως η επιλογή του «χρεώνεται» στον Γ. Αλογοσκούφη.

www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...