Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Άναψαν τα αίματα στο 34ο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Επεισοδιακά άρχισε το 34ο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με αντεγκλήσεις και αψιμαχίες μεταξύ των συνδικαλιστών. Τα αίματα άναψαν όταν ανέβηκε στο βήμα ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Βαγγέλης Μουτάφης, που πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ. Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ κινήθηκαν...
απειλητικά εναντίον του, όταν ο ίδιος αναφέρθηκε στις απολύσεις το τελευταίο διάστημα στην «ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ». Άλλοι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και του ΠΑΜΕ συνεπλάκησαν, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την υπουργό Τίνα Μπιρμπίλη και άλλους πολιτικούς. Οι συνδικαλιστές αποδοκίμασαν την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και τον υφυπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Η κα. Μπιρμπίλη ανέφερε ότι δεν πρόκειται να χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της ΔΕΗ και δεν θα πουληθούν λιγνιτικές μονάδες.
Όσο αφορά στο θέμα των τιμολογίων, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος είπε ότι θα έχουμε και νέες αυξήσεις στο επόμενο διάστημα, ενώ επέκρινε την κυβέρνηση για τις προεκλογικές υποσχέσεις που έδινε λέγοντας ότι υπάρχουν λεφτά.
Το πρωί της Παρασκευής, ο γενικός γραμματέας Ενέργειας Κώστας Μαθιουδάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, εκτίμησε ότι θα γίνουν νέες αναπροσαρμογές στα τιμολόγια της ΔΕΗ, τόσο το 2012 όσο και το 2013.
«Δεν ανεβάζει τις τιμές η ΔΕΗ, αλλού ανεβαίνουν αλλού κατεβαίνουν με κοινωνικά κριτήρια» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...