Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜAΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑΥΤΕΚΩ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

"Είναι πιστεύω γνωστό ότι η πολιτική του μνημονίου και η ασυνέπεια του κράτους (με ευθύνη της Κυβέρνησης) ως προς την υποχρέωση του για το ασφαλιστικό μας δημιουργεί σωρεία προβλημάτων.
- Τι γίνεται με τα υγειονομικά που ο προϋπολογισμός δεν θα αντέξει πέραν του πρώτου εξαμήνου του 2011;
- Κινδυνεύει το επικουρικό των συνταξιούχων ή ακόμα και η καταβολή της κύριας σύνταξης ; - Αληθεύει ότι έχει δημιουργηθεί ήδη αναμονή ενός έτους για καταβολή εφάπαξ και ο χρόνος διευρύνεται ;
Τα ερωτήματα αυτά σε συνδυασμό με:
1. Την οφειλή στα φαρμακεία (ερωτήματα για τη μελλοντική χρήση των συνταγών).
2. Την μείωση του ιατρικού προσωπικού.
3. Το θολό τοπίο για την λειτουργία των κατασκηνώσεων.
4. Η συνέχιση μετά εμποδίων των βρεφονηπιακών σταθμών
διατυπώνουν εμμέσως πλην σαφώς εικόνα διάλυσης. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Έχουμε υποχρέωση να ξεφύγουμε και να προχωρήσουμε σε ευθεία σύγκρουση με αυτούς που εσκεμμένα και μεθοδικά ή από άγνοια και αδυναμία υπονομεύουν τον ασφαλιστικό μας φορέα.

Σύντομα θα μας βρουν υπεύθυνα και σοβαρά αλλά και δυναμικά απέναντί τους".
Ανοίγουν το θέμα της Απελευθέρωσης .
Η Κυβέρνηση με το γνωστό “αλάνθαστο” για αυτούς τρόπο ανοίγει το θέμα της απελευθέρωσης της ενέργειας μέσω διαρροών, δημοσιευμάτων, κρίσεων στα ΜΜΕ.
Ο αποσυντονισμός της κοινωνίας, η παραπληροφόρηση από σχόλια χωρίς αντίλογο μπορεί να είναι “πράσινη” τακτική δεν αρκεί όμως να καταστήλει την νοημοσύνη μας. Η απάντηση θα είναι ηχηρή. Ο αντίλογος υπάρχει και θα κατατέθει υπεύθυνα και σοβαρά όταν επιτέλους σοβαρευτούν στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και καταθέσουν προτάσεις ή τουλάχιστον επίσημα σημεία διαβούλευσης.
Αν θέλουν κύριοι της κυβέρνησης οι ιδιώτες Έλληνες ή ξένοι να επενδύσουν.

Να κατασκευάσουν μονάδες να καταθέσουν εκατομμύρια ΕΥΡΩ που τυχόν θα απαιτούνται, να δημιουργήσουν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας και να μπουν στην ενέργεια στο κομμάτι που διακρίνεται ασαφώς στην οδηγία.
Πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι εμείς δεν θα πουλήσουμε αλλά και ούτε θα ενοικιάσουμε.
Να γίνει ξεκάθαρο και σαφές ότι έχουμε χορτάσει από νταβαντζήδες και μεσάζοντες. Ας μην τολμήσουν να το επιχειρήσουν στη πλάτη μας.

Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος
(μέλος Δ.Σ ΠΑΣΥΠ και ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...