Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η ΔΕΗ κατά της απεργίας της ΓENOΠ-ΔΕΗ


Εναντίον της απεργίας της ΓΕΝΟΠ ενόψει και των μεγαλύτερων προβλημάτων που αναμένονται από σήμερα στην ηλεκτροδότηση της χώρας, στράφηκε η ΔΕΗ, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι "μετά και τις τελευταίες εξελίξεις η ΔΕΗ ΑΕ προέβη σήμερα στην κατάθεση αγωγής προκειμένου η απεργία της ΓΕΝΟΠ να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική. Η εν λόγω αγωγή προσδιορίσθηκε να εκδικασθεί σήμερα το μεσημέρι στις 2:30 μμ."

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η απόφαση ελήφθη σήμερα καθώς χθες το βράδυ οδηγήθηκαν στο ναυάγιο οι συζητήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με τον υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο.

Μετά από το ναυάγιο, οι συνδικαλιστές κατέστησαν σαφές ότι προχωρούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, θέτοντας εκτός λειτουργίας ακόμη μεγαλύτερο αριθμό μονάδων, με στόχο οι μικρές μέχρι χθες σε έκταση διακοπές ρεύματος, να γίνουν μεγαλύτερες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου η ΔΕΗ, εξαιτίας της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ, το νέο πρόγραμμα διακοπών ρεύματος, ξεκινά από τις δύο και φθάνει έως τις πέντε ώρες, γεγονός που αναμένεται να προξενήσει τεράστια προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...