Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κόντρα ΔΑΚΕ - Κ.Μητσοτάκη με αφορμή τη ΔΕΗ

Σκληρή απάντηση στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε η ΔΑΚΕ με γραπτή της ανακοίνωση।«Ευτυχώς ο κ. Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από την αφίσα μας… Το πρόβλημα της παράταξής μας θα ήταν να μην ενοχληθεί το … πλουσιόπαιδο του μπαμπά! Ας μας πει όμως, ποιές είναι οι θέσεις της Ν.Δ. και αν τελικά η Ν.Δ. είναι συνοικιακό μαγαζί που αλλάζει θέσεις όπως αλλάζει πουκάμισα ο κ. Μητσοτάκης. Εάν δεν του αρέσουν οι θέσεις της ΔΑΚΕ, αν δεν μπορεί και δυσκολεύεται να ασπασθεί την ιδεολογία του κοινωνικού φιλελευθερισμού, δεν έχει παρά να προσχωρήσει στο κόμμα του… ΠΑΣΟΚ, αφού ταυτίζεται με αυτό. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί και δεν δικαιούται να εκφράζει θέσεις εργαζομένων παρά μόνον εργοδοτών».

Ο κ. Μητοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή εξαπέλυσε επίθεση στη ΔΑΚΕ για την απεργία της ΔΕΗ.

«Η ΔΕΗ ξεκινά σήμερα απεργίες στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και αυτό ειναι προκλητικό» είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε «Τη δική μας στάση και τις πολιτικές μας δεν τις καθορίζουν πια οι δικοι μας συνδικαλιστές και με ενόχλησαν πολυ οι αφίσες της ΔΑΚΕ που είδα στους δρόμους. Περιμένω να συγκρουστείτε και σεις με τους δικούς σας συνδικαλιστές που σας στέλνουν μηνύματα στα κινητά και σας απειλούν».

Ο κ. Μητσοτάκης άφησε αιχμές και για τη χθεσινή αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή: «Χθες είδαμε τους πολιτικούς αρχηγούς να παίζουν μποξ χωρίς γάντια».

Ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας και τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης είπε ότι τους νεοκοπους κηπουρούς της κυβέρνησης τους αντικατέστησαν έμπειροι κομματικοί υλοτόμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...