Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ν.Δ: Ευθύνη του Παπακωνσταντίνου να αποφευχθεί το black out

"Ο νέος Υπουργός ΠΕΚΑ πρέπει να εγγυηθεί την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της χώρας και να αποφευχθεί ο κίνδυνος ενός black out που θα επιφέρει καίριο χτύπημα στα Ελληνικά νοικοκυριά, στην οικονομία και τον τουρισμό της χώρας", δήλωσε ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, αναφορικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Ο κ. Καλαφάτης, επισημαίνοντας ότι η εσωκομματική διαμάχη στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα στις νέες ηγεσίες των Υπουργείων Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ξεκίνησε με φόντο την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τονίζει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει προσφάτως καταθέσει μια υπεύθυνη και ολοκληρωμένη πρόταση σχετικά με τη μελλοντική λειτουργία της ΔΕΗ, την οποία η κυβέρνηση καλείται, αφού εξετάσει σοβαρά, να ενστερνιστεί.

"Με ποιόν τρόπο η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τις συντεχνίες που στήριζε μέχρι τώρα, οι οποίες όπως τόνισε, χθες στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μας απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες του ηλεκτρικού και να βυθίσουν τη χώρα στο σκοτάδι;", αναρωτιέται ο βουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας παράλληλα: "Ελπίζουμε ότι, κυβέρνηση και συνδικαλιστές θα αρθούν, επιτέλους, στο ύψος των περιστάσεων. Δεν είναι δυνατόν ο καταναλωτής να πληρώνει κάθε φορά τις εσωκομματικές αντιδικίες των φατριών του ΠΑΣΟΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...