Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Γ.Καρατζαφέρης: "Ο Φωτόπουλος διοικεί τη ΔΕΗ"

Επίθεση κατά της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.
«Άραγε, ποιος κυβερνά σήμερα την ΔΕΗ; Κυβερνά και διοικεί τη ΔΕΗ ο νόμιμος διοικητής της που πέρασε την διαδικασία της Βουλής, ή ο κ. Φωτόπουλος;», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
«Δεν θυμόμαστε το όνομα του επίσημου διοικητή της ΔΕΗ. Τα «παιδιά» του ΠΑΣΟΚ κυβερνούν, ο κ. Φωτόπουλος», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ τάχθηκε υπέρ της διεκδίκησης από τη χώρα μας ενός «νέου σχεδίου Μάρσαλ χωρίς αυτά τα βασανιστικά και ατελέσφορα επιτόκια», τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Στις δηλώσεις του εκτίμησε πως οι δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί για τα ελληνικά ομόλογα, και άλλες από Γερμανούς αξιωματούχους δείχνουν μία «ευρυχωρία», και, όπως υποστήριξε, «διαπιστώνουν ότι δεν πρέπει να "πέσει" η Ελλάδα. Άρα, αυτό σημαίνει άλλου είδους διαπραγμάτευση. Πιστεύω ότι, με το να παίρνουμε λεφτά με επιτόκια του 5%, δεν πρόκειται ποτέ να βγει το πράμα. Την ημέρα που θα σταματήσει αυτή η δανειοδότηση, θα "πέσουμε"».
Υποστήριξε επίσης ότι η Ευρώπη φοβήθηκε μια πιθανή κατάρρευση της χώρας μας και έκανε λόγο για «λάδωμα», λόγω «εκφοβισμού», το οποίο έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. «Μας δίνουν αίφνης το ΕΣΠΑ, χωρίς εθνική συμμετοχή, κάτι το οποίο βεβαίως θα βοηθήσει πολύ την οικονομία. Αυτό εγώ το θεωρώ ένα "λάδωμα", που σημαίνει ότι είναι σε πανικό, ότι φοβούνται. Αυτόν το φόβο, τον πανικό, δεν το εκμεταλλεύτηκε η ελληνική κυβέρνηση, γιατί πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι άπειροι», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...