Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Θα αντισταθεί στο ξεπούλημα ή θα υποταχθεί;

Τώρα εξηγούνται όλα! Η στοχοποίηση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, ο πόλεμος που τους έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα από κανάλια, εκπομπές και ιστοσελίδες, η λάσπη που τους πέταξαν!
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει το «φιλέτο» της ΔΕΗ στους νταβατζήδες – τοκογλύφους και, εάν οι πληροφορίες του press-gr που αναδημοσιεύσαμε ευσταθούν, στους Γερμανούς της Siemens και στην κα Μέρκελ! Με άλλα λόγια, εκεί που μας χρωστάνε 600 δισεκατομμύρια ευρώ πολεμικές αποζημιώσεις οι Γερμανοί, εμείς θα τους πουλήσουμε τη ΔΕΗ για να ξεχρεώσουμε τα δάνεια που πήρε από το ΔΝΤ και την Ε।Ε। η κατοχική κυβέρνηση!

Αλλά για να μπορέσει η κατοχική νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση να ξεπουλήσει τη ΔΕΗ, πρέπει πρώτα να «τσακίσει» το συνδικάτο της ΓΕΝΟΠ και τους επικεφαλής του, διότι η κυβέρνηση ξέρει πολύ καλά ότι εάν η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ το θελήσει την έχει ρίξει μέσα σε λίγα 24ωρα. Και δεν χρειάζεται να κατεβάσει διακόπτες, για να δώσει πάτημα στη δακρύβρεχτη κυβέρνηση και στα παπαγαλάκια της να μιλάνε για «επίθεση» κατά του λαού! Αρκεί να κατεβάσει τους δεκάδες χιλιάδες εργάτες της ΔΕΗ στους δρόμους και να κυκλώσει τη Βουλή! Εάν η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ το αποφασίσει, η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει τελειώσει για πλάκα!

Το θέμα είναι, ότι οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μέχρι στιγμής, αν και χρησιμοποιούν πατριωτικές κορώνες, παραμένουν ενταγμένοι στο ΠΑΣΟΚ και στην ΠΑΣΚΕ, λες και το να είσαι μέλος του ΠΑΣΟΚ είναι σημαντικότερο από το να είσαι πατριώτης και δημοκράτης! Τώρα που θα νιώσουν την κυβερνητική επίθεση κατά μέτωπο μένει να αποδειχθεί εάν ο κος Φωτόπουλος (πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ) εννοούσε όλα αυτά που έλεγε τόσο καιρό για σοσιαλισμό, δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία! Θα τολμήσει να αντισταθεί δυναμικά στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ακόμα και να προκαλέσει την παραίτησή της και έτσι να σώσει τη δημοκρατία και την πατρίδα, ή θα υποταχθεί στους μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ; Θα υπηρετήσει το λαό και την πατρίδα, όπως προστάζει η ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, ή θα κάνει «αντίσταση» για τα μάτια του κόσμου και μετά θα… συμβιβαστεί;

Κύριοι της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τα ψέματα για εσάς τελειώνουν! Πολύ σύντομα θα βρεθείτε στο ραντεβού με την ιστορία και εκεί θα πρέπει να μας αποδείξετε εάν είστε με το λαό ή με τους εχθρούς του λαού! Ελπίζουμε να είστε αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε την εθνική ανεξαρτησία και τη δημόσια περιουσία, όπως μέχρι τώρα λέτε σε κάθε ευκαιρία και να μην αποδειχθείτε και εσείς όμοιοι με τους ξεπουλημένους Παναγόπουλους της ΓΣΕΕ.

Και μην έχετε διλήμματα τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, εάν η κυβέρνηση παραιτηθεί! Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η επόμενη ημέρα θα είναι του λαού και ο λαός θα αποφασίσει ποιος θα τον κυβερνήσει. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντισταθείτε, όπως λέτε στα πανό και τις αφίσες σας! Αναμένουμε, από εδώ και πέρα, με ενδιαφέρον τις αποφάσεις σας. Όλος ο λαός είναι στραμμένος επάνω σας, ή να σας χειροκροτήσει ως μπροστάρηδες στο νέο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, ή να σας καταδικάσει ως τζάμπα μάγκες…
Στέφανος Μυτιληναίος

ΠΗΓΗ:http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...