Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Στο πλευρό των απεργών της ΔΕΗ ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στις απεργιακές κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν σήμερα οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ "ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης και της τρόικας για το ξεπούλημα σε ιδιωτικά - κερδοσκοπικά συμφέροντα της μεγαλύτερης και πιο στρατηγικής σημασίας δημόσιας επιχείρησης της χώρας" εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, τα λαϊκά στρώματα θα είναι εκείνα τα οποία θα πληρώσουν το "μάρμαρο της ιδιωτικοποίησης" με αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ όπως επισημαίνεται, ζημιωμένη θα είναι και η ίδια η χώρα η οποία θα στερηθεί ένα πολύτιμο αναπτυξιακό εργαλείο για την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψή της.

"Συνεχίζουμε μαζί με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και όλης της χώρας τον αγώνα για μια ΔΕΗ ενιαία, σύγχρονη και δημόσια στην υπηρεσία του λαού, της ανάπτυξης και του περιβάλλοντος. Η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενούς της, αλλά ένα ευρύτερο πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας που πρέπει το ταχύτερο δυνατό να συγκροτηθεί", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...