Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δικαστική αναβολή για την απεργία

Για τη Δευτέρα αναβλήθηκε η συζήτηση της αίτησης της ΔΕΗ με την οποία ζητά να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ.

Παράλληλα, το μονομελές πρωτοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή για να διατηρηθεί η ισχύς στα χθεσινοβραδινά επίπεδα και συγκεκριμένα:

« …να διατηρεί την ισχύ του συστήματος παραγωγής και διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας στα επίπεδα της 23.6.11 και πάντως στα επίπεδα που ορίζονται στην υπ΄ αριθμ. 4/2010 απόφαση Πρωτ/μιας Επιτροπής άρθρο 15 Ν 1264/1982 και όχι κατώτερη από 6.800 Μεγαβάτ μέχρι της συζητήσεως της αγωγής και με τον όρο της συζήτησης στη δικάσιμο αυτή.»

Μιλώντας στο MEGA, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ, Κ.Στεργιώτης, τόνισε ότι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση δεν θα είναι συνεχείς, αλλά θα γίνονται εκ περιτροπής, όπως τις προηγούμενες ημέρες.

Έκανε, επίσης, έκκληση στους καταναλωτές να περιορίσουν τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων και τη χρήση ανελκυστήρων κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από τις 11:00 έως τις 16:00 και από τις 20:00 έως τις 22:00.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα διακοπών ρεύματος δίνει η ΔΕΗ μέσα από την ιστοσελίδα της www.dei.gr। Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή 210 9298100 για να ενημερωθούν.

ΠΗΓΗ: www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...