Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Παπακωνσταντίνου: "Απαράδεκτη η ΓΕΝΟΠ" - Θα προχωρήσει η είσπραξη του νέου τέλους μέσω ΔΕΗ

Επίθεση στη ΓΕΝΟΠ εξαπέλυσε ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γ. Παπακωνσταντίνου, καταλογίζοντας «φθηνή συνδικαλιστική εκμετάλλευσης» της απόφασης για το ειδικό τέλος στα ακίνητα από τη Συνομοσπονδία.
«Η απόφαση της Κυβέρνησης για την επιβολή ενός έκτακτου τέλους στην ακίνητη περιουσία έχει να κάνει με την αξιοπιστία της χώρας, τη διαφύλαξη των δημοσιονομικών στόχων και τη διασφάλιση της υλοποίησης των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Ιουλίου. Δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο φθηνής συνδικαλιστικής εκμετάλλευσης», δήλωσε ο υπουργός.
Πρόσθεσε ότι το ΥΠΕΚΑ σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει εντολές στη Διοίκηση της Επιχείρησης για την υλοποίηση αυτής της κυβερνητικής απόφασης, με τρόπο που να δημιουργεί τα μικρότερα δυνατά προβλήματα στους πελάτες της ΔΕΗ.
«Η σημερινή ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είναι συνεπώς απαράδεκτη. Όσο για την πρόθεση παρεμπόδισης της έκδοσης λογαριασμών που ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ας γίνει επιτέλους σάφες οτι αποφάσεις για τη λειτουργία της ΔΕΗ, λαμβάνονται από τη Διοίκηση της και όχι από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Η εποχή της συνδιοίκησης έχει περάσει ανεπιστρεπτί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ:www.energypress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...