Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

Η διοίκηση της ΔΕΗ με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ζερβού ανακοινώνει την εφαρμογή του νέου ωραρίου 08:00 - 16:00. από την 1η Οκτωβρίου.
Τελικά η αντιπαράθεση συλλόγων και ΓΕΝΟΠ -ΔΕΗ για να μην ισχύσει το νέο ωράριο εργασίας βρήκε κερδισμένη τη διοίκηση της Επιχείρησης παρά τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί σε εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων στη ΔΕΗ
Η ίδια απόφαση τονίζει ότι παρέχεται ύστερα από απόφαση των οικείων Διευθυντών ΒΟΚ, η δυνατότητα ολίσθησης κατά μία ώρα, δηλαδή 09:00 - 17:00
ΕΠΙΣΗΣ:
 - Το ωράριο των μισθωτών που απασχολούνται σε εναλλασσόμενες φυλακές(βάρδιες) , θα καθορίζεται με αποφάσεις των οικείων Γενικών Διευθυντών. 
 - Το ωράριο απασχόλησης των μισθωτών που απασχολούνται ως τηλεφωνητές και τραπεζοκόμοι θα καθορίζεται από τους αρμόδιους προϊσταμένους τους ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες της Υπηρεσίας.
Επιπροσθετα εξουσιοδοτείται ο ΓΔΑΝΠΟ να επιλύει κάθε θέμα που θα προκύψει από την εφαρμογή ή την ερμηνεία της παρούσας απόφασης , λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες των Μονάδων σε συνεργασία με τους οικείους Γενικούς Διευθυντές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...