Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;

Σκηνές Άγριας Δύσης έζησαν για άλλη μια φορά οι συνάδελφοι στο Κατάστημα της Δ.Ε.Η. στον Πύργο Ηλείας, όπου δύο επικίνδυνοι ληστές πυροβόλησαν και έκλεψαν από το Ταμείο της Υπηρεσίας το ποσό των 120 χιλιάδων ευρώ. Το δυσάρεστο φαινόμενο των ληστειών ειδικά στο συγκεκριμένο Νομό έχει επαναληφθεί και δεκάδες συνάδελφοι είναι εκτεθειμένοι στις άγριες ορέξεις των κακοποιών.

Ο Σύλλογός μας είχε προειδοποιήσει τη διοίκηση της ΔΕΗ (με επιστολές , ανακοινώσεις και παρεμβάσεις) να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να διαφυλαχτεί η ζωή των εργαζομένων και η περιουσία της Επιχείρησης.

Σε μία εποχή που η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη μεγάλη οικονομική κρίση και τα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας βρίσκονται σε έξαρση, κάποιοι ανευθυνο-υπεύθυνοι υπηρεσιακοί ή μη παράγοντες αδιαφορούν για τις ζωές των εργαζομένων στην Επιχείρηση, όταν μάλιστα οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και Οργανισμοί έχουν λάβει ήδη τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ…

- Μήπως για να ενεργοποιηθείτε και να ευαισθητοποιηθείτε κύριοι της διοίκησης πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να κατανοήσετε το μέγεθος του προβλήματος;

- Πότε επιτέλους θα αποφασίσετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του προσωπικού και θα σταματήσετε να αποδυναμώνετε τη φύλαξη των περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΗ;

Ο ΠΑ.Σ.ΥΠ./Δ.Ε.Η. καλεί για άλλη μία φορά τη Διοίκηση της Επιχείρησης να προβεί άμεσα και αποτελεσματικά σε εκείνες τις ενέργειες που θα διαφυλάττουν την ζωή των συναδέλφων και των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...