Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

«Μαύρο σε όσους ψηφίσουν το Ασφαλιστικό»

Αύριο το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό πάει στη Βουλή για να ψηφιστεί. Παράλληλα και αφού η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να το περάσει ως Προεδρικό Διάταγμα (πράγμα που αποτελεί ασφαλώς μια πρώτη νίκη του αγανακτισμένου λαού) τίθεται για διαβούλευση (με μια πρωτοφανή κυβερνητική εκστρατεία πειθούς) το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά.
Το μπαλάκι πάει πλέον στο ελληνικό κοινοβούλιο. Στους εκλεγμένους βουλευτές, στους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού και το τονίζουμε αυτό.
Πρόκειται για ένα από τα χειρότερα νομοθετήματα στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου και έχει ήδη καταδικαστεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Η εφαρμογή του όμως, είτε η απόρριψή το, εξαρτάται από την ψήφο 151 βουλευτών. Φυσικά αν ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης δεν τίθεται θέμα, τα ντροπιαστικά μέτρα θα περάσουν και γενιές ολόκληρες θα κλαίνε.
Δεν υπάρχει λοιπόν παρά μόνο μια λύση για να μην περάσουν τα σχέδια των τοποτηρητών της Τρόικας:
«Μαύρο στους Μαυρογιαλούρους του Ασφαλιστικού».
«Μαυρίστε τους «Μαυρογιαλούρους» της πολιτικής που έταζαν μια καλύτερη ζωή και μας οδηγούν όλους στην καταστροφή»
Όποιος βουλευτής βάλει τη σφραγίδα του σ’ αυτό το νομοθέτημα να γραφτεί στα μαύρα κατάστιχα των πολιτών. Όποιος εκπρόσωπος του λαού πάει κόντρα στη βούλησή του να μην μπορεί να κατέβει στην εκλογική του περιφέρεια το καλοκαίρι διότι θα τρώει τέτοιο κράξιμο που δεν θα ξέρει που να κρυφτεί.
«Μαύρο σε όσους βουλευτές ψηφίσουν το Ασφαλιστικό»
Και αν χάσουμε τώρα, θα υπάρξει και συνέχεια. Θα βγάλουμε στο Διαδίκτυο τα ονόματα όλων των βουλευτών που το ψήφισαν και θα γράψουμε:
«Θυμηθείτε: Αυτοί ψήφισαν τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις»
ΠΗΓΗ: www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...