Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ: ΑΝΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ

Η οργή των εργαζομένων απέναντι στους ξένους οικονομικούς κατακτητές που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας και στα φερέφωνά τους, οι οποίοι προσβάλλουν με απαράδεκτο τρόπο την σημερινή κυβέρνηση και την Ελληνική Δημοκρατία είναι πρωτοφανής.
Όσο τους χαϊδεύουν Υπουργοί, βουλευτές και κόμματα τόσο αυτοί θα αποθρασύνονται. Τα απάνθρωπα μέτρα, οι αντιλαϊκές αποφάσεις, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η κατάργηση ωραρίων, υπερωριών και των Συλλογικών Συμβάσεων, οι αντιασφαλιστικοί νόμοι, φτώχεια, ανεργία είναι μερικές από τις επιτυχίες της νέας σοσιαλιστικής εξουσίας. Τα μνημόνια επικαιροποιούνται βάζοντας αποδεδειγμένα πλέον την ανάπτυξη στο περιθώριο.
Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί αμήχανα τις αντεργατικές κυβερνητικές αποφάσεις , την επιτηδευμένη αδράνεια , την πολιτική αδυναμία από τις δόλιες μεθόδους που εφαρμόζονται στις πλάτες του.
Οι δήθεν σωτήρες κατάφεραν να βυθίσουν όλη την χώρα σε Εθνική Μελαγχολία.
Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, απολυμένοι νιώθουν τούτη τη στιγμή αιχμάλωτοι από διεθνείς τοκογλύφους, όμηροι του ΔΝΤ και της Τρόικας, υποταγμένοι στις ορέξεις των δήθεν συμμάχων μας αλλά κυρίως παραδομένοι στα ενεργειακά και τραπεζικά συμφέροντα.
Οι εργαζόμενοι όμως έχουν δυστυχώς και ένα νέο ύπουλο εχθρό και αυτός είναι δεν είναι άλλος από τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων και των «προοδευτικών» εκδοτών.
Οι περικοπές , οι μειώσεις , οι απολύσεις αναγγέλλονται καθημερινά στο ημερήσιο δελτίο ειδήσεων και είναι ο σύγχρονος τρόπος τρομοκράτησης των πολιτών από τους τηλεοπτικούς εκφραστές του Μνημονίου.
Ο φόβος, ο συμβιβασμός και η ανασφάλεια καλλιεργείται με δόλο από όλους εκείνους που θέλουν τον κόσμο της εργασίας να σταματήσει να αντιδρά, να μην διαμαρτύρεται, να μην απεργεί και να δέχεται με σκυμμένο κεφάλι τις εσκεμμένες συκοφαντικές κατηγορίες περί «υπεράριθμων»…, «τεμπέληδων»… και «άχρηστων εργαζομένων» με σκοπό να υπηρετήσουν όσο πιστά μπορούν τα εργοδοτικά συμφέροντα.
Αυτή λοιπόν η συκοφαντία δεν πρέπει να περάσει!!!!
Στο έλεος λοιπόν της ΤΡΟΙΚΑΣ και του ΔΝΤ η μόνη απάντηση που πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι είναι ο σκληρός και επίμονος αγώνας με συνέπεια και σθένος.
Οφείλουμε να παλέψουμε όλοι μαζί χωρίς διαχωρισμούς και μικροπρέπειες μέχρι τέλους για τα νόμιμα δικαιώματα μας αλλά κυρίως για την αξιοπρέπεια μας που τόσο πολύ θέλουν να την εξευτελίσουν.
Ο αγώνας αυτός συνάδελφοι δεν δίνετε ούτε από τις καρέκλες, ούτε από τα τηλέφωνα, ούτε με παχιά λόγια αλλά δίνεται στο πεζοδρόμιο, στους τόπους εργασίας, στα κέντρα αποφάσεων ,με τόλμη και θάρρος προς όλα τα μέτωπα, με συμβολικές καταλήψεις, με συλλαλητήρια, με απεργίες και ότι άλλο μέσο θα φέρει αποτέλεσμα και θα διώξει για πάντα τους εχθρούς των εργαζομένων και του ελληνικού λαού.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ που τόσο πολύ όλοι αναφέρουμε, αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν είναι απλά προϋπόθεση αλλά ο κανόνας, το βασικό συστατικό για να μπορέσουμε μαζί με εσάς να φέρουμε ξανά το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την οριστική φυγή από την πατρίδα μας των ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ των χαρτογιακάδων του ΔΝΤ και των Ευρωπαϊκών Τραπεζών.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ
ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...