Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ:"ὥρα ἤδη ὑμᾶς ἐξ ὕπνου ἐγερθῆναι"

Δεκαετίες τώρα η συνεχόμενη κρίση της πολιτικής εξουσίας στην Ελλάδα συνεπικουρούμενη με τη πνευματική γύμνια των ηγητόρων μας κατόρθωσε, να μας φέρει στο σημείο να φωνάζουμε ότι «φταίνε οι άλλοι» για την εξαθλίωσή μας , αφαιρώντας ύπουλα την ικανότητα χρόνια τώρα να προσπαθούμε ΕΜΕΙΣ για ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ- ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ- ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:

Να ζούμε σε ένα κράτος που υπηρετεί το δίκαιο και όχι το δίκαιο να υπηρετεί το κράτος.

Προσπαθήσαμε λιγότερο και αφήσαμε τους «άλλους» να αποφασίζουν για εμάς. Οι επιτηδευματίες της πολιτικής το μόνο που πέτυχαν ως σήμερα ήταν να αφαιρέσουν από τους νέους την ελπίδα για το αύριο, τον ενθουσιασμό τους για ένα δημιουργικό και σίγουρο μέλλον.

Καταφέραμε με τη «κόπωση» μας να επιτρέψουμε στα «ΠΑΓΚΑΛΕΙΑ ΒΕΛΗ» να τρυπήσουν την συνειδησή μας, να συκοφαντήσουν την εντιμότητά μας και να ενοχοποιήσουν την εργασία μας με ανήθικες κατηγορίες ότι συμφάγαμε, συναποφασίσαμε και συμμετείχαμε στην οικονομική και εθνική εξαθλίωσή μας.

Κατορθώσαμε να γίνουμε θύματα σε ένα πόλεμο που δεν πήραμε είδηση πότε ξεκίνησε και που θα μας οδηγήσει, ζώντας σε μια καθημερινή νάρκη γεμάτη από κοινωνικές εκρήξεις .

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Δεν χρωστάμε παρά μόνο στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας και στην ιστορική μας κληρονομιά.

ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

Αυτό το έργο παίζεται για εμάς και το αντίτιμο είναι ακριβό διότι η πολιτική ηγεσία ξεπουλά σε άνομα συμφέροντα τη δημοκρατία , την ελευθερία ,την ζωή μας.

Με αίσθημα ευθύνης και χρέους προς όλους εσάς που είστε χρόνια κοντά μας, η ενεργή δράση του Συλλόγου μας σηματοδοτεί ότι αυτά τα Χριστούγεννα, το αστέρι της Βηθλεέμ πρέπει να γίνει φλόγα και οδηγός στη ψυχή του κάθε Έλληνα πολίτη. Φλόγα που θα καίει με το άσβεστο πάθος και την αιώνια ελπίδα ότι ο θάνατος στον οποίο «εκείνοι» μας καταδίκασαν, νικιέται με τη γέννηση της απόλυτης ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Με Δυναμικότητα και Περηφάνια συνεχίζουμε να Αγωνιζόμαστε και το 2011 για να σταθούμε όρθιοι με ψηλά το κεφάλι.

Ολόψυχα Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη σε όλους εσάς και στις οικογένειες σας και το 2011 να είναι μια χρονιά που θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί:



Να Διώξουμε την κάθε Πολιτική Δυσοσμία.

Να Συνθέσουμε ένα καλύτερο Μέλλον για τον τόπο μας.

Να Προστατέψουμε κάθε Ανθρώπινο Δικαίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...