Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Οι ψευδώνυμοι σοσιαλιστές «σκοτώνουν» τα εργασιακά δικαιώματα μας!!!

Εργαζόμενοι και εργαζόμενες
Η φετινή εργατική Πρωτομαγιά γιορτάζεται μέσα σε κλίμα απογοήτευσης ,οργής και αγανάκτησης από εκατομμύρια εργαζόμενους που βλέπουν δικαιώματα, αγώνες, κατακτήσεις και κόποι μιας ζωής να χάνονται από μία σειρά αντεργατικών μέτρων που λαμβάνονται αβίαστα από την παρούσα πολιτική εξουσία. Η ολική και βάρβαρη πολιτική που δέχονται οι εργαζόμενοι από την κυβέρνηση του Γ.Α. Παπανδρέου η οποία με παραπλανητικά συνθήματα και ψεύτικες υποσχέσεις μας οδήγησε στην ομηρία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι ότι πιο βάρβαρο γεγονός συνέβη στη χώρα μας τα τελευταία πενήντα χρόνια.
Οι ψευδώνυμοι σοσιαλιστές αντί να ανακοινώσουν όπως υποσχέθηκαν προεκλογικά και φιλολαϊκά μέτρα κάνουν με αναιδή τρόπο ακριβώς το αντίθετο δηλαδή διακηρύσσουν μία σειρά από αντεργατικά και απάνθρωπα μέτρα όπως ότι:
- Οι μισθοί μειώνονται!
- Οι συντάξεις θα περικοπούν!
- Τα δώρα χάνονται!
- Τα ασφαλιστικά δικαιώματα μπαίνουν στη μέγγενη!
- Οι Συλλογικές Συμβάσεις καταργούνται!
- Οι απολύσεις είναι προ των πυλών!
- Τα όρια ηλικίας αυξάνονται!
Και όλα αυτά όπως οι ίδιοι Υπουργοί διαρρέουν και λένε στα μέσα ενημέρωσης είναι μόνο η αρχή.
Μαύρη Πρωτομαγιά είναι η φετινή για τους εργαζόμενους και μαύρες ημέρες έρχονται αφού οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες ξεπουλάνε με προκλητικό τρόπο τον κοινωνικό πλούτο στους σύγχρονους δουλεμπόρους της εργασίας.
Είναι εκείνοι που κοροϊδεύουν συνειδητά εδώ και δεκαετίες τον απλό εργαζόμενο της βιοπάλης με μεγαλεπήβολα οράματα τα οποία στη συνέχεια εξελίσσονται σε εφιάλτες συνεπικουρούμενα από τους εμπόρους του εντυπωσιασμού οι οποίοι με ύποπτες τεχνικές προπαγάνδας εξαπατούν τους αγνούς και απλούς εργαζόμενους. Με το πρόσχημα τη κρίσης και την σωτηρία της πατρίδας πολιτικοί και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ξεπούλησαν το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό ,τις τηλεπικοινωνίες, τα λιμάνια, τις αερομεταφορές, τον τουρισμό και κάθε πηγή λοιπόν κοινωνικού πλούτου ή προσφοράς κοινωνικών υπηρεσιών. Όλα τα παραπάνω μετοχοποιούνται και παίζονται στο παγκόσμιο χρηματιστήριο των κερδοσκόπων με σκοπό ο πλούτος της Ελλάδος να περάσει στα χέρια των «συμμαχικών» δυνάμεων.
Εργαζόμενοι και εργαζόμενες
Στη φετινή Πρωτομαγιά δεν μπορούμε να γιορτάσουμε διότι το μόνο που μας απέμεινε είναι ο δρόμος του αγώνα, της αντίστασης και του γενικού ξεσηκωμού απέναντι στους αμοραλιστές και τους πολιτικούς τσαρλατάνους της πιο αντεργατικής κυβέρνησης που ζει η χώρα τα τελευταία χρόνια.
ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...