Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Παρέμβαση του ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ στην επίσκεψη του Α.Ζερβού στη Μεγαλόπολη

Την Τετάρτη 20/01/2010 ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Η. Α.Ε. κος Αρθούρος Ζερβός, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ενεργειακό κέντρο του Λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης και είχε συναντήσεις με στελέχη της Επιχείρησης, συνδικαλιστικούς φορείς και τοπικούς παράγοντες.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με συνδικαλιστικούς φορείς, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.ΥΠ./Δ.Ε.Η. συνάδελφος Μιχαλόπουλος Σταύρος, έκανε παρεμβάσεις που αφορούν το ενεργειακό κέντρο της Μεγαλόπολης αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος για την Επιχείρηση.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:
I. Στην ανάγκη άμεσης κατασκευής της μονάδος IV, η οποία θα λειτουργεί με Φ.Α. Στην πίεση που πρέπει να ασκηθεί στη πολιτεία ώστε να κατασκευασθεί εγκαίρως ο αγωγός που θα μεταφέρει το Φ.Α. στη Μεγαλόπολη.
II. Τι πρόκειται να γίνει με τις μονάδες I&II των οποίων η άδεια λειτουργίας λήγει μέσα στο 2010.
III. Το άμεσο σταμάτημα του κλεισίματος των καταστημάτων πωλήσεων της Δ/νσης Εμπορίας και τον άμεσο εκσυγχρονισμό τους, αφού αποτελούν τη βιτρίνα της Επιχείρησης.
IV. Την αντικειμενική αξιολόγηση-επιμόρφωση και αξιοποίηση όλου του προσωπικού της Δ.Ε.Η. Α.Ε., ώστε αυτό να μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες της Επιχείρησης.
Ο κος Α.Ζερβός, στη τοποθέτησή του, αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν από τον εκπρόσωπο του ΠΑ.Σ.ΥΠ./Δ.Ε.Η. χωρίς όμως οι απαντήσεις του να ικανοποιήσουν το Σύλλογο μας.
Συγκεκριμένα για το πρώτο θέμα, είπε ότι προχωρά η διαδικασία για την κατασκευή της μονάδας IV του Φ.Α. σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και ότι η κατασκευή του αγωγού Φ.Α. είναι θέμα της κεντρικής εξουσίας, χωρίς να αναφέρει αν έχουν γίνει συγκεκριμένες ενέργειες από τη πλευρά της Δ.Ε.Η. Α.Ε. προς αυτή την κατεύθυνση.
Για το δεύτερο θέμα, ανέφερε ότι έχει σταλεί έγγραφη ερώτηση στο ΔΕΣΜΗΕ Α.Ε. για το τι πρόκειται να γίνει με τις μονάδες I&II και περιμένει την απάντηση.
Για το τρίτο θέμα, ανέφερε ότι θα το μελετήσει.
Σε ότι αφορά το τέταρτο θέμα, δε θα μπορούσε να διαφωνήσει αφού είναι καίριας σημασίας για την Επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...