Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Επιλογή και ανάθεση καθηκόντων Αναπληρωτών Διευθυνόντων Συμβούλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α. Ε. κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του αποφάσισε την πλήρωση των τριών θέσεων Αναπληρωτών Διευθυνόντων Συμβούλων με τους εξής:
1. Ο κύριος Απόστολος Μπαράτσης ορίζεται Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, με αρμοδιότητα την εποπτεία των Γενικών Διευθύνσεων Ορυχείων, Παραγωγής και Εμπορίας.
2. Ο καθηγητής ΕΜΠ κύριος Νικόλαος Χατζηαργυρίου ορίζεται Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, με αρμοδιότητα την εποπτεία των Γενικών Διευθύνσεων Διανομής και Μεταφοράς, του Διαχειριστή του Δικτύου των Νησιών και του Κέντρου Δοκιμών, Ερευνών και Προτύπων.
3. Η κυρία Ουρανία Αικατερινάρη ορίζεται Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, με αρμοδιότητα την εποπτεία των Γενικών Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης, Επιτελικών Υπηρεσιών και Δυτικής Μακεδονίας.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. κύριος Αρθούρος Ζερβός, αναφερόμενος στον ορισμό των νέων Αναπληρωτών Διευθυνόντων Συμβούλων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
- "Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στη ΔΕΗ τον κύριο Μπαράτση, τον καθηγητή κύριο Χατζηαργυρίου και την κυρία Αικατερινάρη, τους νέους Αναπληρωτές Διευθύνοντες Συμβούλους της Επιχείρησης, στους οποίους εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Ε
ίμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε αποδοτικά για την επίτευξη των μεγάλων και απαιτητικών στόχων της ΔΕΗ, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία της χώρας μας. Έχουμε μπροστά μας το Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Σχέδιο της ΔΕΗ, όπου θα μπουν τα θεμέλια για τους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους επενδύσεων και της λειτουργίας της Επιχείρησης.
Συνδυάζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας και σε συνεργασία με το στελεχιακό δυναμικό, θα πετύχουμε την υλοποίηση του οράματός μας: Να αναδείξουμε τη ΔΕΗ σε πρωταγωνίστρια του ενεργειακού τομέα, μέσα και έξω από την Ελλάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...