Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΕΗ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ H NEA MAXH TΗΣ «ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ»

Ο φασισμός της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου της ΕΚΤ και του ΔΝΤ χτύπησε την Ελλάδα και τον λαό, με δολοφονικά απέναντι στα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα πολιτικά ένστικτα, ξετσίπωτα, με σκοπό να τον υποδουλώσει και να τον εξανδραποδίσει χρησιμοποιώντας επαίσχυντες επιθέσεις απέναντι στους αγωνιστές και σε ολόκληρο το συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας.
Σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι παλεύουμε για λευτεριά και εθνική ανεξαρτησία.Πάλι σαν άλλοτε ….
Ο Θούριος του Ρήγα είναι επίκαιρος όσο ποτέ.
Η πάλη θα είναι πολύ σκληρή, πολύ δύσκολη, μέσα από πύρινους δρόμους, με τη φωτιά των σωματείων και των ομοσπονδιών σε ολάκερη τη χώρα.Για ένα Eθνος που θέλει να ζήσει θα πρέπει να παλέψουμε αψηφώντας κινδύνους και θυσίες συνάδελφοι, εργαζόμενοι, Λαέ αυτού του τόπου.

ΟΈλληνας εργαζόμενος , ο άνεργος που δεινοπαθεί και ο εργαζόμενος της μαύρης εργασία, δίνει σήμερα μία πραγματική μάχη επιβίωσης, και αυτό είναι που του πρέπει και του αξίζει , απέναντι στα κατά-ληστρικά σχέδια των παγκόσμιων οικονομικών δολοφόνων και των χρηματοπιστωτικών ‘’ιδρυμάτων’’ τους με την απλόχερη βοήθεια και της ‘’χατζιαβάτικης προδοτικής κυβέρνησης του ‘’ Γ. Παπανδρέου .
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΗ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ όπως και σύσσωμες οι δυνάμεις που απαρτίζουν την Ομοσπονδία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , είναι εδώ μπροστάρηδες του αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη υπερασπιζόμενες ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.
Με ψυχή βαθειά ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για ένα απελευθερωτικό εργατικό μέτωπο απέναντι στα επαίσχυντα όνειρά τους για το λαό και το έθνος.Και δεν είναι μόνο όλες οι ΔΕΚΟ που βρίσκονται προς πώληση στη βιτρίνα του κρεοπωλείου της Τρόϊκα ,αλλά ο κάθε άνεργος , η κάθε μικρή η μεσαία επιχείρηση που είναι πια στο τέλμα ,σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και γειτονιά και σε κάθε λαϊκό σπίτι , πρέπει να γίνει και θα γίνει, πολεμιστής των συμφερόντων του στο μεγάλο φρούριο της Ζωής και του Αγώνα.
Οι λαϊκές πολεμίστρες της επιβίωσης είναι πιο ζωντανές από ποτέ στην ιστορία της Ελλάδας αλί από εκείνους που τυρβάζουν αλλού.
Κάθε λασπολόγος και ασχημοπαπαγάλος του συστήματος και της Κυβέρνησης του ΔΝΤ και της Τρόϊκας κατά του Ελληνικού λαού θα πρέπει να απομονωθεί και να κυνηγηθεί από τον ίδιο το λαό , από τον εργαζόμενο , τη λαϊκή νοικοκυρά που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και την αγνοούν ,τον νεολαίο που παρά τα πτυχία του δουλειά δεν βρίσκει , τον γέροντα που δούλευε μια ζωή και σήμερα δεν μπορεί να δώσει ένα χαρτζιλίκι στα εγγόνια του παιδιά του άνεργου παιδιού του και να βοηθήσει το ίδιο του άνεργο παιδί .Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ και έπαθλο μας και επιστέγασμα ,θα είναι, μια καινούρια Ελλάδα του λαού της.
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
Ολοι στον ΑΓΩΝΑ , ο κάθε ένας από τη θέση του και η ΝΙΚΗ θα είναι ΝΙΚΗ της Ελλάδας και των εργαζομένων της .Ολοι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ μαζί με την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ , αλλά και μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας συντασσόμαστε σε ένα κοινό μέτωπο αντίστασης για να υπερασπίσουμε το μέλλον των παιδιών μας που αγαπάμε και που για αυτά αγωνιζόμαστε. Θα γίνουμε ΕΜΕΙΣ η λόγχη του λαϊκού αγώνα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΗ ΤΟΥ ΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...