Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Αντιδρά για τους ειδικούς φόρους υπέρ τρίτων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

Την έντονη διαφωνία της εκφράζει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει, με νόμο, τους ειδικούς φόρους υπέρ τρίτων στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.
Η ΓΕΝΟΠ εκτιμά ότι ''ο στόχος είναι προφανής.
Η προετοιμασία του εδάφους για την άλωση της ΔΕΗ, με την αποδόμηση της εικόνας του κοινωνικού έργου της επιχείρησης στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, ειδικά σε μια περίοδο όπου όλος ο λαός είναι αγανακτισμένος από τις αποφάσεις της κυβέρνησης και έχει βγει στον δρόμο διαμαρτυρόμενος''.
Διερωτάται, γιατί πρέπει οπωσδήποτε τα δικαιώματα εκτέλεσης των τελωνειακών εργασιών να ταυτίζονται με την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και ''γιατί έπρεπε να υπάρχει ειδικός φόρος κατανάλωσης μέσα στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος όταν μέσα από τον Ν.3833/10 προβλέπεται η άμεση φορολόγηση του''.
Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ σημειώνουν ότι την ώρα που ''ο πολίτης τρομαγμένος από την οικονομική επίθεση που δέχεται από τους ...φωστήρες της οικονομίας παρακολουθεί ταυτόχρονα απορημένος την νέα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, που έρχονται σήμερα και επιβάλουν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ πρόσθετο χαράτσι για κάθε μορφή εξυπηρέτησης του κρατικού μηχανισμού''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...