Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΗ: Θα βοηθήσουμε τους επαγγελματίες που δεν μπορούν να πληρώσουν

Συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ, όπου τους εξέθεσαν την αδυναμία κάποιων επιχειρήσεων να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, λόγω της εξαιρετικά δυσμενούς συγκυρίας, είχε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Γ. Ζησιμάτος με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρθηκαν στις καταστροφικές συνέπειες που επιφέρει στη λειτουργία κάποιων οικονομικά αδύναμων επιχειρήσεων, μια ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος, εξαιτίας ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ. Επίσης, επεσήμαναν την πλήρη αντίθεσή τους σε φαινόμενα «ρευματοκλοπής» εις βάρος του υγιούς ανταγωνισμού.
Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της ΔΕΗ επιβεβαίωσαν την πρόθεση της εταιρείας να βοηθήσει τους επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, παρέχοντάς τους την δυνατότητα προκαταβολής ή διακανονισμού της οφειλής τους, με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να απευθύνονται στα καταστήματα της περιοχής τους και να μην αφήνουν απλήρωτους λογαριασμούς για πολλούς μήνες.
Επίσης, ενημέρωσαν για τα νέα χαμηλά τιμολόγια που προβλέπονται για 1.500.000 περίπου μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εμπορικές και βιοτεχνικές με σημαντική μείωση από 3% έως 17% της μέσης τιμής ηλεκτρικού ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...