Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ν.ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗΣ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΩΣ

Αυτοί που “κέρδισαν” τις εκλογές του 2009 με την εκλογική πλάνη του “λεφτά υπάρχουν”, αυτοί πουδιέσυραν διεθνώς την Ελλάδα και τους Έλληνες, αυτοί που παραποίησαν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και μας οδήγησαν στα νύχια της τρόικα, αυτοί που παρέδωσαν άνευ όρων την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία, αυτοί που “κούρεψαν” τις ζωές των μικροομολογιούχων, των συνταξιούχων, των εργαζόμενων και των νέων παιδιών της χώρας μας, αυτοί που σε μια νύχτα μιλώντας με … τον Θεό, πούλησαν τις ιδέες τους και τις αξίες τους, έκαναν στροφή 180 μοιρών και ταυτίστηκαν με τους ολετήρες του έθνους, αυτοί που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι Έλληνες πολίτες τους βάζουν απαγορευτικό στη συνέχιση αυτής της καταστροφικής πολιτικής και τάχα λαμβάνουν το μήνυμα, αυτοί που έχουν ευθύνη για το 1,5 εκατομ. ανέργων, τα 3 εκατομ. φτωχών και νεόπτωχων, τα 250 χιλ. παιδιά που υποσιτίζονται, τις 500 χιλ. οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ εισόδημα, τις 400 χιλ. οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα, αυτοί που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, αυτοί που νομοθέτησαν μισθούς πείνας για τους εργαζόμενους, αυτοί που επιδιώκουν να καταστήσουν τη χώρα μας μια απέραντη ειδική οικονομική ζώνη, αυτοί που κατέστησαν την Ελλάδα από ΧΩΡΑ σε χώρο και τους Έλληνες από ΛΑΟ σε πληθυσμό, αυτοί που ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία για να ικανοποιήσουν τα φοιτητικά τους νεοφιλελεύθερα οράματα, αυτοί που ταυτίστηκαν με το δόγμα του ΣΟΚ και χρησιμοποίησαν τους Έλληνες πολίτες ως πειραματόζωα για να σώσουν τους τραπεζίτες, την οικονομική ολιγαρχία και την διαπλοκή, αυτοί που ξεπουλάνε την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τις μεταφορές (ΟΣΥ,ΣΤΑΣΥ,ΟΣΕ) και εάν δεν τους σταματούσε το ΣτΕ θα ξεπουλούσαν και την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ,αυτοί που μας έριξαν στο σκοτάδι και σήμερα αγωνίζονται τάχα για να μας βγάλουν στο φως, είναι αυτοί οι ίδιοι που κόπτονται σήμερα για την προστασία των πολιτών, των καταναλωτών και των τουριστών…
Είναι αυτοί οι ίδιοι που ξεπουλάνε το σύνολο της περιουσίας του ελληνικού κράτους η οποία δεν τους ανήκει, για να δημιουργήσουν νέα τζάκια μεγαλοεπιχειρηματιών, νέα τζάκια μεγαλοκαρχαριών και να συνεχίσουν να λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο, αφήνοντας το κράτος χωρίς περιουσία, καθιστώντας το κράτος “φάντασμα”!!!

Όλους αυτούς τους έπιασε ο “πόνος” τάχα για τους Έλληνες καταναλωτές, τους Έλληνες που αγωνιούν και αγωνίζονται καθημερινά να επιβιώσουν!!!

Όλους αυτούς τους έπιασε ο “πόνος” τάχα για τους Έλληνες, που αγωνίζονται για το ψωμί της οικογένειάς τους, ενώ αυτοί στην πραγματικότητα αγωνίζονται για το παντεσπάνι τους!!!

Όλους αυτούς τους έπιασε ο “πόνος” τάχα για τον ανταγωνισμό και το φθηνό ρεύμα, όταν αυτοί οι ίδιοι καθημερινά φορτώνουν τους πολίτες με χαράτσια, φόρους, έκτακτη φορολόγηση, έκτακτες εισφορές!!!

Αυτοί που φορολογούν τις πολύτεκνες οικογένειες καθιστώντας τα παιδιά μας τεκμήριο, αυτοί που φορολογούν ακόμη και την ανάσα μας, είναι οι ίδιοι που κόπτονται τάχα για τους πολίτες. Αυτοί δεν δικαιούνται να μιλούν... Αλήθεια, νομίζουν αυτοί οι αναξιόπιστοι ότι τους πιστεύει κανείς;;; Νομίζουν ότι θα τους σώσουν τα παπαγαλάκια του συστήματος, του μιντιακού κατεστημένου και οι πληρωμένες γραφίδες;;; Νομίζουν ότι μπορούν εσαεί να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν τους Έλληνες;;;

Οι Έλληνες πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι, μαζί με τα συνδικάτα θα δώσουμε τη μάχη για να αποτρέψουμε τα σχέδια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!

Εάν θέλουν και το επιθυμούν τόσο πολύ να πουλήσουν την δική τους περιουσία… Για την περιουσία που ανήκει στον Ελληνικό λαό πρέπει να αποφασίσει ο λαός…

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!!
Όλοι στη συγκέντρωση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 7 μ.μ. έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Χαλκοκονδύλη 30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...