Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Mπλόκο στα συνεργεία που θα κόβουν το ρεύμα αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ

Σταματά η κατάληψη που ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ.
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ αποφάσισαν να τερματίσουν το «μπλόκο» στην έκδοση των λογαριασμών που θα περιλαμβάνουν και το ειδικό τέλος ακινήτων, αλλά θα εμποδίζουν την διακοπή ρεύματος όσων δεν πληρώνουν το φόρο.
Η κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης, με στόχο να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών που θα περιλαμβάνουν και το ειδικό τέλος ακινήτων.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα για την κατάληψη.
«Δεν μας φοβίζει κανένας εισαγγελέας και δεν το λέω γιατί γυρίζουμε την πλάτη στους νόμους, αλλά γιατί παλεύουμε για ιερό σκοπό. Εδώ είμαστε ας έρθει ο εισαγγελέας να μας συλλάβει» είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν.Φωτόπουλος.
Κατηγόρησε, επίσης, το Δημόσιο ότι χρωστά εκατομμύρια στη ΔΕΗ και τόνισε: «Να φροντίσουν οι κύριοι να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε στη ΔΕΗ και να αφήσουν τις απειλές εναντίον του κόσμου για τα χαράτσια. Να πληρώσουν αυτοί που “έφαγαν” δημόσιο χρήμα».
Και πρόσθεσε: «Θα δώσουμε τη μάχη να μην κόψουν το ρεύμα στους φτωχούς ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι για τα τέλη».
 
ΠΗΓΗ: http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...