Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ:ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η τηλε-τρομοκρατία των εκλεκτών της εξουσίας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο απόγειο της.
Οι νέοι κυβερνώντες αφού έταξαν προεκλογικά λαγούς και πετραχήλια με κορυφαίο σύνθημα ότι «λεφτά υπάρχουν» τώρα λοιπόν οργανωμένα και με συμμάχους τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξαπολύουν απαράδεκτες επιθέσεις εναντίον ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων όπως είναι οι εργαζόμενες γυναίκες.
Οι αυξήσεις στα όρια ηλικίας σε μητέρες που έχουν διπλό και τον πιο δύσκολο ρόλο μέσα στη κοινωνία αποδεικνύει το μέγεθος της ανευθυνότητας και το αμοραλισμού της σημερινής ηγεσία της χώρας.
Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αντεργατικής και αντικοινωνικής πολιτικής ενάντια των γυναικών σε σημείο να προαναγγέλλουν ότι θα αυξήσουν τα όρια ηλικίας ακόμα και στις τρίτεκνες μητέρες, όταν είναι γνωστό ότι η πατρίδα μας υποφέρει από την υπογεννητικότητα.
Καλούμε λοιπόν την σημερινή ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου να μην προχωρήσει σε κανένα αντιλαϊκό μέτρο και ιδιαίτερα σε εργαζόμενους που καθημερινά μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο.
Επίσης περιμένουμε με ενδιαφέρον την θέση και τις πρωτοβουλίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο συγκεκριμένο ζήτημα μιας και η αγωνία και ανασφάλεια χιλιάδων εργαζόμενων γυναικών στην Επιχείρηση και στο Ασφαλιστικό μεγαλώνει μέρα με τη μέρα οπότε αποτελεί χρέος της να αναλάβει δράση και να δώσει ξεκάθαρες και δυνατές απαντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...