Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ: Η Κυβέρνηση ξεπουλά τη Δημόσια περιουσία της χώρας.

Με ένα κατάπτυστο και αντιλαϊκό νομοσχέδιο η Κυβέρνηση μεταφέρει έξι κρίσιμες, σημαντικές και μεγάλες επιχειρήσεις του Δημοσίου στο νέο υπερταμείο:  
ΔΕΗ,  ΕΥΔΑΠΕΥΑΘ,  Κτιριακές ΥποδομέςΕΛΒΟ και Αττικό Μετρό προσφέρονται , με ένα και μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των τοκογλύφων δανειστών.
     Με τον μανδύα της αξιοποίησης, η Κυβέρνηση επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού και να παραδώσει σε ξένα χέρια όλον τον πλούτο της Ελλάδας.
     Αυτή η απόφαση των Κυβερνώντων αποτελεί την ταφόπλακα της  Ελληνικής οικονομίας, της  ανάπτυξης και του  μέλλοντος της χώρας και  των παιδιών μας.
     Αναμφίβολα, η «αξιοποίηση» θα φέρει αυξήσεις στα τιμολόγια των υπηρεσιών των εντασσόμενων επιχειρήσεων και μεταβολές στις εργασιακές σχέσεις.
     Ας γνωρίζουν  ότι, για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι θα αντισταθούν και θα ανατρέψουν με αγώνες αυτή τη βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική.
     Δεν θα επιτρέψουμε να υποθηκευτεί το μέλλον της χώρας.
Ο ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ για άλλη μια φορά:
·         Καλεί την Κυβέρνηση να σταματήσει να χύνει  κροκοδείλια δάκρυα και να αποσύρει αμέσως  το Νομοσχέδιο έκτρωμα.
·         Καλεί  όλα τα κόμματα και τους Βουλευτές, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν επιτέλους  τις ευθύνες τους απέναντι στον Ελληνικό λαό και στους εργαζόμενους .
·         Καλεί όλη την Ελληνική κοινωνία να περιφρουρήσει τη Δημόσια περιουσία και όλοι μαζί να αντισταθούμε συμμετέχοντας μαζικά στις αγωνιστικές δράσεις που προγραμματίζονται.



Γραφείο Τύπου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...