Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΠΑΣΥΠ/ΔΕΗ: ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η διάδοση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και η συμμετοχή στις Αιμοδοσίες, αποτελούν ανεκτίμητη κοινωνική προσφορά.  Μια προσφορά προς τον συνάνθρωπο που αναδεικνύει την ανθρωπιά μας και την υπευθυνότητά μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.
     Κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει αιμοδότης, εφ’ όσον είναι υγιής και έχει ηλικία μεταξύ 18 και 65 ετών.  Η υγεία του αιμοδότη εξετάζεται σχολαστικά.  Γίνεται λήψη ιστορικού, ελέγχεται η αρτηριακή πίεση και η αιμοσφαιρίνη.  Μια αιμοληψία διαρκεί μόνο μερικά λεπτά.  Μερικά λεπτά και λίγο αίμα είναι αρκετά για να σωθεί η ζωή ενός συνανθρώπου μας.
     Στα δώδεκα χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος του ΠΑ.Σ.ΥΠ.-ΔΕΗ, έχουν βοηθηθεί εκατοντάδες συνάδελφοι και οι οικογένειές τους.  Με χρηστή διαχείριση και ανθρωπιά συνεχίζουμε.
     Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες, που θα πραγματοποιηθούν :
     α) Την Δευτέρα, 07/03/2016 και ώρα 09:30 - 13:00, στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, Χαλκοκονδύλη 28  ( Αίθουσα “ΞΕΝΙΑ”- Ημιόροφος ) και
     β) Την Τρίτη, 08/03/2016 και ώρα 09:30 - 13:00, στα κεντρικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 ( Ισόγειο ). 

Δώσε αίμα – Σώζεις μια ζωή

Γραφείο Τύπου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...