Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πληρώστε τη ΔΕΗ με το κινητό σας

Ένα σημαντικό βήμα για τη νέα εποχή στη ΔΕΗ έγινε τις τελευταίες ημέρες καθώς όπως είχε αποκαλύψει το Capital.gr, η εταιρεία υιοθετεί νέες τεχνολογικές εφαρμογές και καινοτομίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Οι εφαρμογές ξεκινούν από τη διευκόλυνση εξόφλησης του λογαριασμού της ΔΕΗ και φτάνουν μέχρι σε εφαρμογές για την εύρεση καταστημάτων, την καταχώριση ένδειξης του μετρητή, ενημέρωση για διακοπές κλπ.

Πρόκειται για μια σειρά από νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται πλέον στη διάθεση του κοινού, μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της, της mobile εφαρμογής για συσκευές iPhone και android, αλλά και της παρουσίας της στα Κοινωνικά Δίκτυα.

Συγκεκριμένα ο ιστότοπος www.dei.gr παρέχει πρόσβαση σε ήδη υπάρχουσες αλλά και σε νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, όπως:

* Πλοήγηση σε πανελλαδικό διαδραστικό χάρτη ευρέσεως καταστημάτων της ΔΕΗ και όλων των σημείων εξόφλησης λογαριασμών

* Εξόφληση του λογαριασμού ΔΕΗ μέσω e-banking, με πρόσβαση στα συστήματα των τραπεζών που υποστηρίζουν ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ

* Αλλαγή των στοιχείων και της διεύθυνσης αποστολής του λογαριασμού ΔΕΗ

* Καταχώριση της ένδειξης του μετρητή

* Αναλυτική ενημέρωση για προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος, ανά περιοχή.

Παράλληλα οι καταναλωτές μπορούν να έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες υπηρεσίες, αλλά και άμεση επικοινωνία με τη ΔΕΗ, μέσω της νέας δωρεάν εφαρμογή για φορητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα iOS και android. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για τους κατόχους των smartphones, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα διατεθεί στο κοινό και η έκδοση για iPad.

Τέλος η ΔΕΗ μπαίνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει ενεργοποιήσει λογαριασμό στο twitter, απ’ όπου προσφέρει ενημέρωση για νέα και σημαντικές ανακοινώσεις. Επίσης, με τη χρήση της υπηρεσίας Flickr, η ΔΕΗ δημιουργεί μία οργανωμένη ψηφιακή βιβλιοθήκη εικόνων, η οποία αναδεικνύει αρχειακό και επίκαιρο φωτογραφικό υλικό. Επιπλέον, στο εταιρικό κανάλι της ΔΕΗ στο YouTube αρχειοθετείται και προβάλλεται το οπτικοακουστικό υλικό που αφορά τις δραστηριότητες της Επιχείρησης.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...