Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Παραγωγική ανασυγκρότηση προς όφελος της χώρας και όχι των δανειστών

Αθήνα,  21/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραγωγική ανασυγκρότηση προς όφελος της χώρας και όχι των δανειστών

Τις δικές τους προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την αντίθεσή τους στην πολιτική ένταξης στο υπερ-Ταμείο παρουσιάζουν και συζητούν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, οι εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ.
Η συνάντηση των εργαζομένων των ΔΕΚΟ που οδηγούνται σε εκποίηση, είναι η απάντησή τους στο «αναπτυξιακό συνέδριο κεντρικής Μακεδονίας» που διοργανώνει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να πείσει ότι υπάρχει προοπτική ανάπτυξης εν μέσω των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών.
Για τους εργαζόμενους το Περιφερειακό αντι/συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας που διοργανώνουν είναι μια ευκαιρία για να ακουστεί η φωνή του κόσμου της εργασίας, των ανθρώπων που εργάζονται στις δημόσιες επιχειρήσεις και που πρώτοι εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα τις δυνατότητες αλλά  και τις προοπτικές αυτών των ΔΕΚΟ.
Είναι επίσης, μια προσπάθεια να αναδειχθεί ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση μπορεί να έχει θετικό πρόσημο για τους εργαζόμενους και την κοινωνία απέναντι στις καταστροφικές επιλογές των δανειστών.
Μια προσπάθεια να μιλήσει και να ακουστεί η ίδια η κοινωνία για τις πραγματικές ανάγκες και τις προοπτικές των επιχειρήσεων που ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες και μεγιστοποιούν το δημόσιο συμφέρον.
Όλοι στο αντι/συνέδριο που συνδιοργανώνουν οι Σ.Ε. ΕΥΑΘ, ΓΕΝΟΠ/ ΔΕΗ, Σ.Ε. ΟΛΘ και  Σ.Ε.τ. Εγνατίας Οδού
τη Δευτέρα 26/3, στις 18:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
με ομιλητές εργαζόμενους των υπό εκποίηση ΔΕΚΟ και μέλη κοινωνικών συλλογικοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...